20 / 04 / 2024

Sultan Makamı kroki

Sultan Makamı kroki

Daire fiyatlarının 1 milyon 667 bin dolardan başladığı Sultan Makamı iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz....

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Sultan Makamı Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultan Makamı Konutları projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'ndeki paylarını 1 milyona sattı!

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'nde yer alan A20 Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerindeki paylarını KDV hariç 1 milyon 63 bin 774,59 TL'ye sattı.

Sultan Makamı projesinde satışların yüzde 80'i tamamlandı!

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, Demirland ortaklığıyla hayata geçirdikleri Çengelköy Park Evleri'nin lokasyon olarak ulaşım akslarına yakın olan bir proje olduğunu söyledi..

Sultan Makamı iletişim!

Sultan Makamı iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimleri hemen gerçekleşen Sultan Makamı projesi 26 adet çatı dubleksi, 26 adet bahçe dubleksi, 18 adet normal daire ve 9 adet müstakil villadan oluşuyor...

Çengelköy Sultan Makamı adres bilgileri!

Çengelköy Sultan Makamı adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 73 konuttan meydana gelen Çengelköy Sultan Makamı 'nda çatı katı, ara kat, dubleks ve villa alternatifleri sunuluyor

Beren Saat ve Kenan Doğulu Sultan Makamı'ndaki evlerini dekore ettiriyor!

Kenan Doğulu - Beren Saat çifti, evlilik hayatını Çengelköy’de sürdürecek. Genç çift Çengelköy sırtlarında yer alan ve Boğaziçi’ni ayaklar altına seren Sultan Makamı sitesindeki 3 katlı villada oturacak.

Prens Muhammed Al Saud, Sultan Makamı'ndan 18 milyon dolara 3 konak aldı!

Kral Abdullah'ın yeğeni Prens Muhammed Al Saud, İstanbul'dan 3 konak satın aldı. Çengelköy'deki evlere 18 milyon dolar ödeyen Suudi prens, dekorasyon için de 10 milyon dolarlık harcama yaptı...

Sultan Makamı Evleri adres!

İçinde; yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları ve daha bir çok sosyal olanağın bulunduğu Sultan Makamı Evleri adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Projede toplamda 73 konut yer alıyor.

Sultan Makamı Evleri telefon!

İstanbul Anadolu yakasında Delta Grup - Çağdaş Yapı - Emiroğlu İnşaat - Demir İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Sultan Makamı Evleri telefon numarasına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Sultan Makamı Evleri nerede?

Sultan Makamı Evleri nerede? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 73 konutun yer aldığı Çengelköy Sultan Makamı Evleri projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Sultan Makamı Evleri iletişim!

Sultan Makamı Evleri iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası 444 44 96 olarak belirlendi. Sultan Makamı Evleri'nde yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 600 bin dolardan başlıyor.

Sultan Makamı Evleri ödeme planı!

İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa edilen ve Delta Grup-Çağdaş Yapı-Emiroğlu İnşaat-Demir İnşaat ortaklığında konumlandırılan Sultan Makamı Evleri ödeme planı kapsamında projede banka kredisi kullanmak mümkün.

Sultan Makamı kroki Haberi

Sultan Makamı kroki


Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat'ın imzası ile Çengelköy'de 67 dönüm alan üzerinde yükselen Sultan Makamı projesinin satışı sürüyor.  


Ara kat, çatı katı ve bahçe dubleksleri şeklinde daire seçeneklerinin sunulduğu projede fiyatlar 1 milyon 667 bin dolardan başlıyor, 7 milyon 156 bin dolara kadar yükseliyor. Sultan Makamı iletişim ve adres bilgileri şöyle: 


Sultan Makamı iletişim: 


Sultan Makamı adres: Güzeltepe Mah. Mustafa Kemal Paşa Cad. No: 46 Çengelköy-İSTANBUL


Sultan Makamı telefon: 444 44 96


Sultan Makamı Fax: 0216 460 15 06


Sultan Makamı E-Mail: info@sultanmakamı.com


Sultan Makamı web adresi: www.sultanmakami.com.tr


Sultan Makamı harita: