25 / 04 / 2024

sultanbeyli ilçesi

sultanbeyli ilçesi

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Sultanbeyli ilçesinin sorunlarını meclis gündemine taşıdı. Tanal TBMM toplantısında Sultanbeyli'nin imar ve tapu sorununun halledilmediğini dile getirdi.

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Sultanbeyli 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultanbeyli ilçesi, Nazım İmar Planında Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliğine itiraz!

Sultanbeyli ilçesi, Battalgazi Mahallesi, 384 ada, 1 parsel ile Orhangazi Mahallesi, 8978 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin 13.07.2022 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği itirazı askıya çıkarıldı.

Sultanbeyli 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultanbeyli ilçesi, Mehmet Akif Mahallesi, 4626 ada park parseli ile Abdurrahmangazi Mahallesi, 7229 ada park parsel ve 7229 ada 17 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Sultanbeyli ilçesi, Mecidiye Mahallesinin bir kısmı Dere Yapı Yaklaşma Alanı Riskli Yapılara ve Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye'nin 5 ilçesi için yükseklik sınırlaması plan itirazı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Ümraniye ilçesi, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahallesi, Nazım İmar Planı Yükseklik Sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

İstanbul'un o ilçesi için son dakika kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul ili, Silivri ilçesi, Seymen ve Çeltik mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Kayseri Melikgazi ilçesi için riskli alan kararı!

Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Battalgazi Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Sultanbeyli Adil Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Sultanbeyli ilçesi, Adil Mahallesi, 7224 ada, 4 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Kastamonu Bozkurt ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili, Bozkurt ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Gaziantep Şahinbey ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

sultanbeyli ilçesi Haberi

sultanbeyli ilçesi



CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Sultanbeyli ilçesinin sorunlarını meclis gündemine taşıdı. Tanal TBMM toplantısında Sultanbeyli'nin imar ve tapu sorununun halledilmediğini dile getirdi.


Tanal, "Sultanbeyli ilçemizin otopark sorunu, imar sorunu, tapu sorunu, mülkiyet sorunu halledilmedi, Sultanbeyli mağdur. Sultanbeyli'de, aynı zamanda, vatandaşımız istifleme şeklinde belediye otobüslerine biniyor, yeteri kadar belediye otobüsü Sultanbeyli'de yok. 


Sultanbeyli Meydanı'nda tuvalet yok, Sultanbeyli sokakları geceleri aydınlatılmıyor, karanlıkta, okulların çevresinde uyuşturucu satılıyor, Sultanbeyli'de okul çevresinde uyuşturucuyla mücadele yok. Bu anlamda tüm yetkilileri uyarıyorum."...