26 / 04 / 2024

Sultangazi iş kazası

Sultangazi iş kazası

Sultangazi'de inşaatta çalışan Mustafa Berk isimli işçi, yaklaşık 4 metre yükseklikten düşerek yaralandı.

İBB'den Sultangazi'ye 448 konutta son dakika! Dev proje için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sultangazi'deki 448 konut projesi için son dakika açıklaması geldi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımı ve İBB Sultangazi projesi ile ilgili detaylar...

Sultangazi, Şile, Şişli, Esenyurt! İBB onayladı! En yüksek bütçeli ilçe resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu belediyelerinin 2024 yılı mali bütçelerini kabul etti.

Sultangazi Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat: Yüzde 50 peşinatla 15 iş yeri satacak!

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, Sultangazi 50. yıl ve Cebeci mahallelerinde yer alan 15 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 25 ve 26 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sultangazi rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan İle Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Togg'un ilk kazasından sonra merak konusu olmuştu! İşte tamir için götürülecek yer

Togg'un ilk trafik kazasını yaşamasının ardından yedek parça ve onarım işlemi merak konusu oldu. Togg’un tamirinin nerede yapıldığı ve sürece ilişkin detaylar netleşti. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Deprem, iş kazası olarak kabul edilir mi? Kimlere maaş bağlanır?

Yaşanan büyük deprem felaketi sonrası, en fazla merak edilen konulardan biri de, “depremin iş kazası kabul edilip edilmeyeceği. İşte bu konuda kafalardaki soru işaretlerini kaldıracak tüm detaylar…

Çalışanlar dikkat! Malulen emekli olabilirsiniz!

Çalışma hayatında normal emeklilik dışında sıkça görülen bir durum da malulen emeklilik. Çalışma hayatına atılan bir kişinin sonradan hastalık ya da iş kazası gibi durumlarda yararlanabildiği bu hakla ilgili her şeyi biliyor musunuz? Bilmiyorsanız işte detaylar…

1 yıl içinde kaç gün rapor alınabilir? Rapor almak tazminatı etkiler mi?

Çalışma hayatı boyunca işçiler, hastalıktan ya da başka bir iş kazası sonucunda sağlık raporu almak zorunda kalırlar. Bu durumda da çalışanların akıllarına bazı sorular takılmaktadır. İşte onlardan bazıları!

4000 TL maaşı sakın kaçırmayın! Başvuru yapın anında maaşınız bağlansın!

Maaş alma fırsatını yakalayın. 3500-4000 TL arasında maaş alabilirsiniz. Sigortalıların iş kazası veya meslek hastalığı sonucunda iş yapamayacak duruma gelen kişiler malulen emekli olabiliyor. İşte detaylar!

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul Sultangazi'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Zübeyde Hanım Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Yaklaşık 29 Hektar Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Zübeyde Hanım Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Yaklaşık 29 Hektar Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultangazi iş kazası Haberi

Sultangazi iş kazası

Sultangazi'de çalıştığı inşaatta yaklaşık 4 metre yükseklikten düşen kalıp ustası Mustafa Berk ağır şekilde yaralandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; olay, Cumhuriyet Mahallesi Şehadet Sokak'ta yaşandı. Sokakta bulunan inşaatta çalışan 47 yaşında olan kalıp ustası Mustafa Berk, dengesini kaybedip, yaklaşık 4 metre yükseklikten beton zemine düştü. Berk, kafasından yaralandı.

Çalışma arkadaşları ve çevredekilerin haber vermesinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralı işçiye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaralı işçi, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi edildi. Mustafa Berk'in sağlık durumunun ciddi olduğu ifade...