26 / 04 / 2024

Sur İlkbahar ne zaman teslim

Sur İlkbahar ne zaman teslim

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatlar kapsamında 1. etaptaki 1+1 dairelerde 315 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı Vitrin Antalya konutları ne kadar?

Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen Vitrin Antalya projesinde satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Vitrin Antalya projesinde fiyatlar merak ediliyor. Peki, Sur Yapı Vitrin Antalya ne kadar? İşte detaylar...

Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar?

Sur Yapı imzalı 'yeni nesil tatil' anlayışıyla geliştirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar? İşte Sur Yapı Tatil evleri hakkında tüm detaylar...

Otel değil tatil evi! Sur Yapı Tatil Evleri Antalya fiyatı ne kadar?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Tatil Evleri Antalya devre mülk projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Sur Yapı Tatil Evleri fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Tatil Evleri hakkında merak edilen her şey...

Sur Yapı Antalya Turkuaz 2. Kısım fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Antalya Turkuaz 2. Kısım fiyatları ne kadar sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Sur Cadde ne zaman teslim?

Sur Cadde projesinde ön satışlar başladı. Sur Yapı imzasını taşıyan Sur Yapı Antalya projesinin Sur Cadde etabında 1+1 ve  ofisler alıcılarını bekliyor. 

Sur Yapı Bahçeyaka, Kanal İstanbul'a ne kadar yakın?

3. havalimanı, Kanal İstanbul, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne kolay ulaşımı ile dikkat çeken Sur Yapı Bahçeyaka projesinde satışlar devam ediyor..

Sur Yapı Antalya daire fiyatları ne kadar?

1.000 dairenin satışa sunulduğu  Sur Yapı Antalya projesi kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor. Peki Sur Yapı Antalya daire fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Antalya ev fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Antalya projesinde ilk 1.000 konut satışa açıldı. Peki Sur Yapı Antalya ev fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Antalya teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Antalya projesinde ilk 1.000 adet daire satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Bahçeyaka konut fiyatları ne kadar?

Mayıs 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanan Sur Yapı Bahçeyaka projesi 317 daireden meydana geliyor. Peki Sur Yapı Bahçeyaka konut fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Topkapı Evleri fiyatları ne kadar?

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Sur Yapı Topkapı Evleri 224 konut ve 29 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Sur Yapı Topkapı Evleri fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Şehir Konakları fiyatları ne kadar?

Sur Yapı imzasını taşıyan Şehir Konakları projesi 210 konut ve 10 ticari birimden oluşuyor. Peki Sur Yapı Şehir Konakları fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sur Yapı Topkapı Evleri 224 konut ve 29 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Sur İlkbahar ne zaman teslim Haberi

Sur İlkbahar ne zaman teslim

Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatlar detaylarına değinmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Sur Yapı imzasına sahip proje 3. Köprü gişeleri lokasyonunda yer alıyor.


İlkbahar Rezidans nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa edilen proje toplam 304 adet daireden meydana geliyor. Proje 3. Köprü gişeleri lokasyonunda yer alıyor.


Sur İlkbahar ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı projede teslimler 2017 yılının Kasım ayında yapılması planlanılıyor.


İlkbahar Sultanbeyli sosyal seçenekleri

Daire alanlarının 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değiştiği projede ortak alanlarına göre su göletleri, uzun yürüyüş parkurları, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, dinlenme alanları yer alıyor.


Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatlar!

1. etapta 1+1 dairelerde 315 bin TL'den, taksitli fiyatta 299 bin...