29 / 03 / 2024

Sur Yapı 2 yeni projesi

Sur Yapı 2 yeni projesi

Sur Yapı'nın 2 yeni projesi iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi. Sur Yapı'nın 2 yeni projesinin basın toplantısı 26 Mart günü gerçekleşecek.

Sur Yapı'nın 2 yeni projesi nerede yükselecek?

Sur Yapı şimdiye kadar imzasını attığı yönetim ve iş merkezi, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üretti ve başarılar elde etti. Peki Sur Yapı'nın 2 yeni projesi nerede yükselecek?

Sur Yapı 3 ay içinde 2 bin 500 konutu teslim edecek!

4 yılda 7 bin 500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı üç ay içinde 2 bin 500 konutu teslim etmeye hazırlanıyor. 

Sur Yapı Vitrin Antalya'da  2 milyon TL peşinat, yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı tarafından Antalya'da inşa edilen Vitrin Antalya projesinde   2 milyon peşinat, yüzde 10 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sur Yapı Vitrin Antalya'da konut fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Cevher'de yüzde 1.49 faiz, 120 ay vade imkanı! 2+1'ler 27 bin TL'den başlayan taksitlerle satışta!

Sur Yapı Cevher projesinde yüzde 1.49 faiz, 120 ay vade ve yüzde 20 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede yer alan 2+1'ler 27 bin TL'den başlayan aylık taksitlerle satışta. İşte merak edilen detaylar...

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...

Antalya’nın en yeni caddesi Sur Cadde’de teslimler başladı! Sur Yapı 2 senede 4 bin bağımsız bölüm teslim etti!

Sadece son iki senede 4 bin konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, şimdide Antalya projesindeki 7 bloktaki 485 home ofis ile 68 dükkanı sahiplerine teslim etmek için gün sayıyor...

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'ye!

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Ön satışta olan projede konutların yanı sıra dev şehir parkı, hastane, okullar, alışveriş merkezi ve caddeler, teknokent ve müzeler bulunuyor.

Sur Yapı Antalya Turkuaz 2. Kısım fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Antalya Turkuaz 2. Kısım fiyatları ne kadar sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Sur Yapı Antalya Turkuaz Etabı 2. Kısım fiyat listesi!

Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşayacağı Sur Yapı Antalya Turkuaz Etabı 2. Kısım fiyatları 175 bin TL'den başlıyor..

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabı 2. kısım!

Sur Yapı Antalya'nın Turkuaz etabında merakla beklenen 2. kısım yoğun talep üzerine ön satışa sunuldu. Fiyatların 175 bin TL'den başladığı projede satışlar devam ediyor.

Sur Yapı Antalya Turkuaz Etabı'nın 2. kısmı satışta!

Sur Yapı Antalya Turkuaz Etabı'nda merakla beklenen 2. kısım yoğun talep üzerine şimdi ön satışta.

Sur Yapı Muhit 2 iletişim!

Sur Yapı Muhit 2 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1975 Parsel üzerinde yükselecek Muhit 2 projesi Sur Yapı imzasını taşıyor. 

Sur Yapı Muhit 2 projesi Eylül'de satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Muhit Sancaktepe'nin devamı olan Muhit 2 projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Reysaş GYO'nun arsası üzerinde yükselecek projede satışlar Eylül ayında başlayacak.

Sur Yapı, 12 projesiyle yüzde 20 indirim kampanyasına dahil oldu!

Sur Yapı ‘‘Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak’’ kampanyasına 12 projesiyle tam destek verdi. Sur Yapı, 2 Şehir, 10 İlçe ve 12 projesinde fiyatları yüzde 20 indirdi..

Sur Yapı 2 yeni projesi Haberi

Sur Yapı 2 yeni projesi

Sur Yapı firması yeni konut projeleri ile ev sahibi olmak isteyenlere alternatifler sunmaya devam ediyor. Firma bugüne kadar alışveriş merkezi,iş merkezi, endüstriyel tesisler, firma endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans gibi farklı alanlardaki çalışmalarına devam ediyor.


Sur Yapı ayrıcalıklı yönleri, yeni konut projeleri ve prestijli olanakları ile bulundukları bölgelere yeni çehreler kazandırırken, yatırım miktarı ile de ülke ekonomisine katkı sağlıyor.


Sur Yapı'nın 2 yeni projesinin basın toplantısı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas tarafından 26 Mart 2015 Perşembe günü açıklanacak. 2 farklı projeler İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında hayata geçirilecek. 


Sur Yapı'nın 2 yeni projesi iletişim!

Web: www.suryapi.com.tr

Tel:  444 5...