25 / 04 / 2024

Sur-Yapı Mühendislik ve Müşavirlik AŞ taziye

Sur-Yapı Mühendislik ve Müşavirlik AŞ taziye

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) Müşavirlik Hizmetlerinde görevli Değerli Kontrol Amiri Makina Mühendisi Selçuk Vural vefat etti. Sur-Yapı Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Bko Yapı İnşaat Mühendislik Ve Hafriyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bko Yapı İnşaat Mühendislik Ve Hafriyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Tüncel tarafından kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Reforms Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reforms Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sancar Akyol tarafından kuruldu.

Hy Design Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hy Design Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Yayla tarafından kuruldu.

Alkar Yapı Mühendislik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkar Yapı Mühendislik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Al tarafından kuruldu.

Filibe İnşaat Ve Yapı Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Filibe İnşaat Ve Yapı Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yunus Örücü tarafından kuruldu.

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir ve Tolga Şahin ortaklığında kuruldu.

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Atalar Mimari Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalar Mimari Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal Atalar tarafından kuruldu.

Enarc Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enarc Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Negiş ve Hayrullak Negiş ortaklığında kuruldu.

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalmancan tarafından kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Ergen ve Mustafa Ergen ortaklığında kuruldu.

Sur-Yapı Mühendislik ve Müşavirlik AŞ taziye Haberi

Sur-Yapı Mühendislik ve Müşavirlik AŞ taziye

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) Müşavirlik Hizmetlerinde görevli Değerli Kontrol Amiri Makina Mühendisi Selçuk Vural vefat etti. Vural'ın vefatı üzerine Sur-Yapı Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. taziye ilanı...