26 / 04 / 2024

surda arsa var mı

surda arsa var mı

Diyarbakır 5. İcra Dairesi, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Rojbin Avşar'ın tam mülkiyetli sahip bulunduğu arsanın satış bedeli 8 milyon 81 bin 675 TL olarak belirlendi.

Arsa ve tarla almak isteyenler dikkat! Yeni trend herkes ev yerine, tarla yada arsa alıyor...

Konut fiyatlarındaki yaşanan son zamanlardaki yükseliş vatandaşı da arsaya yönlendirdi. Buna göre, vatandaşlar ev yerine tarla veya arsa almak istiyor. Ancak bu süreçte dikkat etmesi gereken bazı detaylar var. İşte deyatlar ve haberin ayrıntıları... 

Arsada satışlar konutu geçti! Denetime ihtiyaç var!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, gayrimenkulde ilk kez bu yıl temmuz ayında konut dışı gayrimenkul oranının yüzde 60’a dayandığını ifade ederek “Her alanda olduğu gibi arsa piyasasında da düzenleyici kurumların denetimine ihtiyaç var” diye konuştu.

Hisseli arsada imar affı var mı?

Bir gayrimenkulün birden çok ortaklarını gösteren resmi belgeler hisseli tapu olarak adlandırılıyor. Hisseli arsa sahibi olanlar "Hisseli arsada imar affı var mı?" sorusuna yanıt arıyor. İşte hisseli tapulara ilişkin merak edilenler...

Milli Emlak o ildeki 59 arsa ve araziyi 8 taksitle satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkanı da var! 

Taşova Milli Emlak, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 59 adet arsa ve araziyi peşinde yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra, 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Amasya Taşova'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

O ilde hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 25 adet arsa ve arazi satılıyor! Peşin ödeyene yüzde 20 indirim de var! 

Sivas Divriği Milli Emlak Şefliği, Sivas ili, Divriği ilçesinde yer alan 25 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Sivas Divriği'nde yer alan arsa ve arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Nova Arsa Armoni Çanakkale'de 105 metrekarelik parsel 350 bin TL'ye! 

Nova Arsa Armoni Çanakkale'de parsel satışları başladı. Projede toplam 150 adet parsel yer alıyor. Peki Nova Arsa Armoni Çanakkale nerede? Hangi büyüklükte parseller var? İşte merak edilen tüm detaylar...

Nova Arsa İznik projesinde 60 ay taksit avantajı! Nova Arsa İznik nerede?

Nova Arsa İznik projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Nova Arsa İznik projesi nerede? Nova Arsa İznik projesinde kaç bağımsız alan var? İşte detaylar...

340 bin liraya KDV'den muaf arsa alabilirsiniz! 12 ay taksit imkanı da var! 

Konya ili Kadınhanı Belediyesi, Konya ili, Kadınhanı ilçesi, Kayabaşı ve Tepebaşı mahallelerinde yer alan 27 adet arsayı satıyor. 12 taksitle arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Tokat'ta 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satılık gayrimenkuller! Arsa, tarla, iş yeri ve binalar da var!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat ili, Merkez, Almus, Erbaa, Turhal, Zile ilçelerinde yer alan arsa, tarla, iş yeri ve binaları 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Arsalarda emlak vergisi muafiyeti var mı?

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince arsa, arazi, konut ve işyerleri için ödeniyor. Peki, arsalarda emlak vergisi muafiyeti var mı? Arsa muafiyet koşulları neler?

Kayseri OSB'nin arsa değeri 12 milyar TL'ye ulaştı!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "OSB’mizin toplam alanı 22 milyon metrekare. Burada 1250 parsel var" dedi. Nursaçan, "OSB’mizin toplam arsa değeri 12 milyar lirayı buluyor" diye konuştu.

Ali Yerlikaya: İstanbul'da 77 sorunsuz arsa var!

İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin 1999 öncesindeki başta eğitim kurumları, okullar olmak üzere bütün kamu binalarının yıkılıp yeniden yapılması veya güçlendirilmesi amacıyla 2006'da kurulduğunu hatırlatan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "İstanbul'da 77 sorunsuz arsa var" dedi.

Ortak arsa tapusu müstakil tapuya çevrilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '500 metrekare arsa üzerinde, 2 adet villadan bir tanesini satın aldım. Arsa komşumla ortak. Hukuki olarak ileride bir sorun olabilir mi? Müstakil tapuya çevirme imkanımız var mı?' sorusunu yanıtladı.

surda arsa var mı Haberi

surda arsa var mı

T.C.  DİYARBAKIR 5. İCRA DAİRESİ


2014/73 ESAS


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI



Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri                         : Diyarbakır İl, Sur İlçe, 7014 Ada No, 2 Parsel No, BAĞIVAR Mahalle/Mevkii, Bilirkişi raporuna göre Rojbin Avşar'ın tam mülkiyetli sahip bulunduğu 7014 ada 2 nolu parsel Sur Belediyesi sınırları içerisinde olup, uygulama imar planı dahilinde olduğundan arsa vasfındadır. İmar Durumu itibarı ile üzerinde her türlü inşaatlar (apartmanlar, siteler vs.) yapılabilecek özelliktedir. Belediyenin bütün hizmetlerinden (yol-su-ulaşım v.b) yararlanmaktadır. Mevkisi ve konumu itibarı ile Diyarbakır'ın tarihi bir bölgesinde olup, Diyarbakır ilinin gelişmekte olduğu, değer kazandığı bir arsa konumundadır. Parselin üzerinde herhangi bir yapı bulunmamaktadır.


Adresi      ...