26 / 04 / 2024

Suryapı Vitrin ne zaman teslim

Suryapı Vitrin ne zaman teslim

Yüzde 10 lansman indiriminin 31 Ekim tarihine kadar geçerli olduğu Sur Yapı Vitrin projesinde yer alan daireler 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek. Proje, 45 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Suryapı Vitrin teslim tarihi

Dairelerin fiyatlarının metrekare bazında 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiklik gösterdiği Suryapı Vitrin teslim tarihi Aralık 2016 olması planlanıyor. Projede toplam 239 adet daire yer alıyor...

Sur Yapı Vitrin Antalya'da  2 milyon TL peşinat, yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı tarafından Antalya'da inşa edilen Vitrin Antalya projesinde   2 milyon peşinat, yüzde 10 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sur Yapı Vitrin Antalya'da konut fiyatları ne kadar?

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?

Sur Yapı Vitrin Antalya konutları ne kadar?

Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen Vitrin Antalya projesinde satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Vitrin Antalya projesinde fiyatlar merak ediliyor. Peki, Sur Yapı Vitrin Antalya ne kadar? İşte detaylar...

Vitrin Yeniköy lansman özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Vitrin Yeniköy projesinde satışlar başladı. Projede yer alan villalar, lansmana özel avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Peki Vitrin Yeniköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı!

Suryapı tarafından hayata geçirilen Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı. Peki Suryapı Topkapı Evleri fiyatı ne kadar? Suryapı Topkapı Evleri kaç liradan satılıyor? İşte Suryapı Topkapı Evleri fiyat listesi.

Sur Yapı Vitrin'de 17 daire icradan satılacak!

Sur Yapı Vitrin'de 17 daire icradan satışa sunuldu. Peki satışa çıkarılan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

Suryapı Antalya daire fiyatları! İşte tam liste!

"Sur Yapı Antalya'da yeni bir Antalya kuruyor" sloganıyla basına tanıtılan Suryapı Antalya Evleri'ne 69 ilden 20 bin 295 talep geldi. İşte Suryapı Antalya daire fiyatları! İşte tam liste...

Suryapı Muhit Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Konut ve ticari alanlardan meydana gelen Muhit Sancaktepe Evleri İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de 16 bin metrekare alanında hayata geçiriliyor. Peki Suryapı Muhit Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Suryapı Tempo City ev fiyatları ne kadar?

İstanbul Kağıthane'de inşa edilen Suryapı Tempo City projesi 217 daire ve 17 dükkandan meydana geliyor. Peki Suryapı Tempo City ev fiyatları ne kadar?

Evdekifirsat.com portföyüne İdilia ve Vitrin'i ekledi!

Bitmiş gayrimenkul satışında fırsat ödeme planları ile yatırımcı ve oturumculara sektörde farklı bir model sunan evdekifirsat.com, topraktan yatırım arayışında olanlar için de portföyüne 2 yeni proje ekledi.

Kozyatağı Vitrin ne zaman teslim?

Genç Yapı tarafından hayata geçirilen proje toplam 6 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Kozyatağı Vitrin ne zaman teslim?

Sur Yapı Vitrin Evleri ne zaman teslim?

Sur Yapı Vitrin Konutları 'nda yer alan dairelerin alanları minimum 52 metrekare, maksimum ise 286 metrekare şeklinde dizayn edildi. Peki Sur Yapı Vitrin Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sur Yapı Vitrin Projesi ne zaman teslim?

Sur Yapı imzası ile inşa edilen Sur Yapı Vitrin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Peki Sur Yapı Vitrin Projesi ne zaman teslim?

Suryapı Vitrin ne zaman teslim Haberi

Suryapı Vitrin ne zaman teslim

Lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde hayata geçirilen Sur Yapı Vitrin Evleri projesinde yer alan konutların satış sürecine devam ediliyor.


Yüzde 10 indirimli lansman fiyatlarının 31 Ekim'e kadar devam ettiği Suryapı Vitrin projesi, Sur Yapı imzası taşıyor. Projede yer alan dairelerin Aralık 2016'da teslim edilmesi planlanıyor. 


Sur Yapı Vitrin lansman fiyatları!

1 oda 1 salon daireler yüzde 10 indirimle 280 bin 800 TL'den,

2 oda 1 salon daireler yüzde 10 indirimle 382 bin 500 TL'den,

3 oda 1 salon daireler yüzde 10 indirimle 647 bin 100 TL'den,

4 oda 1 salon daireler yüzde 10 indirimle 1 milyon 242 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Sultangazi Sur Yapı Vitrin projesinin sosyal donatı alanları arasında; su kenarı yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kıyısı oturma ve dinlenme alanları, kafe, basketbol...