19 / 04 / 2024

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi adres 

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi adres 

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu Ataşehir'de iki yeni şirket kurdu. 

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak ve İlyas Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Etiler Yönetim Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Etiler Yönetim Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Mürşit Unat tarafından kuruldu.

Şehir Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Özgün Tüzüner ve Mert Yiğit ortaklığında kuruldu.

Sunum Proje Yönetim Ve Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sunum Proje Yönetim Ve Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Bulamacı ve Onur Selek ortaklığında kuruldu.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kocaman tarafından kuruldu.

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Yılmaz, Osman Çalışkan ve Yunus Şentürk ortaklığında kuruldu.

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Mcf Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mcf Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Kırbıyık tarafından kuruldu.

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Avşar tarafından kuruldu.

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi adres  Haberi

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi adres 

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu Ataşehir'de iki yeni şirket kurdu.

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi ve Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi isimleriyle kurulan şirketlerin ikisi de Ataşehir'de bulunuyor. 

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak ve İlyas Tahicioğlu ortaklığında kurulurken, Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak, Aykut Celep ve İlyas Tahincioğlu ortaklığında kuruldu. 

Tahincioğlu'nun 3. kuşak aile fertlerinden olan İlyas Tahincioğlu aynı zamanda Türkiye'nin ilk offroad kulubünde yarışçı.

İlyas Tahincioğlu, Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi ve Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi'nde gayrimenkul sektörüne ilişkin faaliyetlerde bulunacak. 

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi konusu:
A-Şirketin amaç ve konusu aşağıda sayılmıştır:

1. Toplu yapıların,...