20 / 04 / 2024

Tahsin Günday

Tahsin Günday

A Plus Pazarlama Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Günday tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Başakşehir, Masko Mobilya Kenti Sokağı'nda kuruldu.

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Gnd İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnd İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Günday tarafından kuruldu.

Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak ‘dijital para’ açıklaması! ‘Kritik dönüm noktasındayız!’

TCMB Başkanı Erkan, merkez bankalarının dijital paralarına (Merkez Bankası Dijital Parası-MBDP) yönelik açıklama yaptı. Erkan, "Güvenli ve dayanıklı MBDP sistemlerinin oluşturulmasında BIS'in rolü ve İİT iş birliğinin kilit önemde olduğu kritik dönüm noktasındayız” ifadelerini kullandı.

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Günday tarafından kuruldu.

Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Kaç yaşında?   Feyzullah Tahsin Bensel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Feyzullah Tahsin Bensel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Feyzullah Tahsin Bensel'in hayatına dair merak edilenler.

Yutahsa Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yutahsa Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Abdussamed Demirtaş ve Tahsin Kurt ortaklığında kuruldu.

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

Gübre ve mazot fiyatları arttı! Çiftçiye ekstra destek mi geliyor?

Bakan Pakdemirli, "Gübre ve mazot fiyatlarının arttığının farkındayız. Bütçemiz dışında neler yapabiliriz, kurumlarımız ve bakanlıklarımızla birlikte çalışıyoruz. Sizlere ekstra bir girdi desteği sağlayabilir miyiz, çalışıyoruz." dedi.

Tahsin Uçardağ'ın Trend GYO Genel Müdürlük görevi uzatıldı!

Trend GYO Genel Müdürlük görevini altı aylık süre için vekaleten yürüten Tahsin Uçardağ'ın 28 Şubat 2022'ye kadar görevini sürdürmesine karar verildi. 

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Tahsin Uçardağ kimdir?

Trend GYO Genel Müdürü Tahsin Uçardağ kimdir? Tahsin Uçardağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tahsin Uçardağ'ın biyografisi...

Tahsin Uçardağ, Trend GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Trend GYO'nun boşalan genel müdürlüğü görevine vekalet etmek üzere Tahsin Uçardağ atandı. Bu atama sonrası şirketin temsil ve ilzamı değişti. 

Tahsin Günday Haberi

Tahsin Günday

A Plus Pazarlama Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Günday tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu.


A Plus Pazarlama Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı satımı pazarlamasını yapabilir ve 29.7.2013 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


A Plus Pazarlama Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Masko Mobilya Kenti Sokağı,...