20 / 04 / 2024

taksit ertelemeli konut projeleri

taksit ertelemeli konut projeleri

Elinde yeterince birikimi olmayan ya da mevcut ekonomik durumu bu yıl ev sahibi olmaya müsait olmayanlara müjde... Çünkü inşaat yatırımcıları artık ev hayalinizi değil taksitlerinizi erteliyor. İşte taksit ertelemeli konut projeleri...

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Konut kredisi faiz oranları sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alma hayali kuran vatandaşların çoğu bu hayallerini konut kredisi ile gerçekleştiriyor. Merkez Bankası faiz kararından sonra değişen konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Peki  1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Yeni konut projesinde devletten destek! İndirimli taksit için nakit kaynak aktarılacak

Yeni Konut Finansman Programı'na ilişkin kanun teklifi, TBMM Başkanlığı'na verildi. Yeni finansman programı çerçevesinde konut finansmanı taksit ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla, sisteme katılan bankalara, sonradan belirlenecek bir kamu bankası aracılığıyla nakit kaynak verilecek.

Milli Emlak o ilde 8 adet konut ile 54 adet arsa ve araziyi satıyor! Yüzde 20 indirim ve 12 aya varan taksit fırsatı! 

Gümüşhane Milli Emlak, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi'nde yer alan 8 adet konut ile 54 adet arsa ve araziyi satıyor. Yüzde 20 indirim ve 12 aya varan taksit fırsatını kaçırmayın!

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacak? TOKİ sosyal konut aylık taksitler açıklandı mı?

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacağı vatandaşalar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen o detaylar!

 TOKİ’nin 81 ilde ucuz konut projesinin detayları netleşti! Taksit ve peşinatlar ne kadar?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eylül ayında açıklayacak. Peki taksit ve peşinatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık arsa ve konut fırsatı! 485 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 8 taksit imkanıyla! 

İstanbul Çevre İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul'un 4 ilçesindeki 5 arsa ve 2 konut 485 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 8 taksit imkanıyla satışa sunuyor. 

İstanbul'da satılık arsa ve konut fırsatı! Yüzde 20 indirim ve 4 taksit imkanıyla! 

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'un Kadıköy ve Kartal ilçesinde yer alan bir konut ile iki arsayı 4 taksit imkanıyla 850 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

TOKİ Bitlis Beşminare projesinde 1.641 TL taksit ve 180 ay vadeyle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Beşminare projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor. Projeden 1.641 TL taksit ve 180 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor. 

Merkez Ankara'dan ofis sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! 

Emlak Konut güvencesi ve Pasifik ortaklığı ile inşa edilen proje Merkez Ankara'dan ofis almak isteyenlere 0,99 oranla , 1 yıl taksit ertelemeli, 120 ay vade imkanı sunuldu.

Değerli konut vergisinde taksit ödemeleri yarın başlıyor!

Vergi borçlarının yeniden yapılandırılması uygulamasında ilk taksitlerin yarına kadar ödenmesi gerekirken, bu yıl uygulanmasına başlanan değerli konut vergisinin ilk taksit ödemeleri yarın başlıyor...

Değerli konut vergisinde ilk taksit ödemeleri bu ay! 

Değerli konut vergisinde taksit ödemeleri bu ay içerisinde yapılıyor. 5 milyon TL üzerinde konut sahibi olanları ilgilendiren vergi ödemeleri için beyanname süresi 22 Şubat'a kadar uzatıldı.

1 yıl ertelemeli konut kredisi faizleri ne oldu?

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerindeki kampanyalarının ardından konut kredisi kullanımı rekora koşuyor. Peki bankaların konut kredisi faiz oranları ne oldu? İşte bankaların 1 yıl ertelemeli konut kredisi faiz oranları...

taksit ertelemeli konut projeleri Haberi

taksit ertelemeli konut projeleri

Genellikle tekstil ve mobilya gibi sektörlerde duymaya alıştığımız taksit erteleme kampanyaları artık inşaat sektöründe de yaygınlaşmaya başladı. "Şimdi al sonra öde" , "Önce taşın sonra öde", "Şimdi al 1 yıl sonra öde" gibi sloganlarla satışa sunulan bu projeler, sizleri zorlanmadan ev sahibi yapıyor. Özellikle elinde yeterince birimi olmayan  ya da şu anda ödeme gücü olmayanlar için oldukça ideal bir çözüm sunan bu kampanyalar hayalinizi değil ödemelerini erteletiyor. Şimdi gelin taksit ertelemeli konut projelerini daha yakından inceleyelim. İşte taksit ertelemeli konut projeleri...




Peşinat yok, 12 ay taksit yok

Liva Turkuaz, Sultanbeyli'de Sinpaş GYO tarafından hayata geçiriliyor. İlk etabında 349 adet, ikinci...