25 / 04 / 2024

tango kule konutları

tango kule konutları

Toplam 192 konuttan meydana gelen Tango Kule projesi Maltepe'de yer alıyor. Satışların tamamlandığı Tango Kule projesi Dap Yapı imzası taşıyor. Tango Kule projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Dap Yapı Tango Kule'nin havadan son görüntüleri!

Tango Kule projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Teras Kule Konutları Dapyapı fiyatları!

Teras Kule Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da iki kule olarak yükseliyor. Projede teslimler 30 ay sonra yapılacak...

Kartal Teras Kule Konutları teslim tarihi!

Dap Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule projesi konut, ofis ve ticari alanlardan oluşuyor. Projede fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor...

Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Toplam 16 bin metrekare arsa alana yayılan proje 2 blok halinde bulunuyor. Proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Dap Teras Kule nerede?

Teras Kule Konutları 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Yakın zamanda satışa çıkacak proje 16 bin metrekare arsa alanına sahip. Peki Dap Teras Kule nerede?

Adam Kule Residence ne zaman teslim?

Ödemeleri 36 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen Adam Kule Konutları 27 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Adam Kule Residence ne zaman teslim edilecek?

Adam Kule Maltepe ne zaman teslim?

Adam Kule Konutları'nın alanları 46 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor. Proje 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Peki Adam Kule Maltepe ne zaman teslim edilecek?

Dragos Adam Kule Konutları fiyatları!

Dragos Adam Kule Konutları fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dragos Adam Kule Konutları'nda daire büyüklükleri isteğe bağlı olarak değişebiliyor.

Dragos Adam Kule Konutları satılık!

Dap Yapı tarafından inşa edilen proje toplam 350 adet üniteden meydana geliyor. Dragos Adam Kule Konutları satılık daire tipleri 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildi.

Adam Kule Dragos Konutları ödeme tablosu!

Adam Kule Dragos Konutları ödeme tablosu kapsamında Babalar Gününe özel 79 bin TL'ye varan indirim uygulanıyor. Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

DAP Yapı projeleriyle Kartal ve Pendik'i şaha kaldıracak!

Burgu, Dalga, Tango Kule gibi eşsiz eserleri Maltepe'ye kazandıran DAP Yapı, şimdi de istMarina ve Polisan arazisine yapacağı yeni projelerle Kartal'ı ve Pendik'i şaha kaldıracak.

Adam Kule projesi 5 bin talep topladı!

İSTMARINA. DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kule gibi projeleri hayata geçiren DAP Yapı, Kartal Dragos'ta yer alan yeni projesi Adam Kule için ön talep toplamaya başladı.

Adam Kule' de ön talepler toplanıyor!

İSTMARİNA, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi projeleriyle gayrimenkul sektörüne bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Burgu ve Tango Kule projelerine Rotana işbirliği!

Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan'la işbirliği yapan DAP Yapı, Rotana'nm lüks, konfor ve tecrübesini, kurumsal otel işletim sistemiyle Burgu, Dalga ve Tango projelerine taşıdı.

tango kule konutları Haberi

tango kule konutları


Tango Kule Dap Yapı'nın havadan yeni videosu için...