18 / 04 / 2024

tarım arazi fiyatları

tarım arazi fiyatları

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Emlak piyasasındaki hareketlilik tarım arazilerini vurdu! Çiftçiler artık arazi alamıyor!

Menemen Ziraat Odası Başkanı Yücel Altıntaş, emlak piyasasında yaşanan hareketliliğin tarım arazilerini de etkilediğini belirterek çiftçilerin arazi almakta güçlük çektiğini açıkladı.

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 100 arttı! Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 50 ila yüzde 100 oranında arttı. Peki Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Tarım Kredi'de kırtasiye malzeme fiyatları çakıldı, onlarca üründe çılgın indirim var! 6-17 Eylül indirim kataloğu

Tarım Kredi Market 6-17 Eylül aktüel kataloğunu yayımlandı. Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri fiyatları çakıldı, ayçiçek yağında çılgın indirim var.

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düştü! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? Çiftçiler borsa fiyatlarına bakın

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düşüş yaşadı. Çiftçiler, yurt içi borsalarında buğday, arpa ve mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? İşte 13 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Buğday fiyatları artacak! Tarım emtialarında El Nino ve Tahıl Koridoru depremi! 

Tarım emtia ürünlerinde geçen hafta yaşanan yükselişe dikkat çeken Emtia Uzmanı Haluk İzzet Mutlu, El Nino hava olayı ile Tahıl Koridoru Anlaşması’nın uzatılmama ihtimalinin fiyatları yükselteceğini belirtti. 

Tarım Kredi'de ayçiçek yağı, peynir, çay, şeker fiyatları dip yaptı! Hafta sonunda sepet dolduracak kampanya!

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. Tarım Kredi'de ayçiçek yağı, peynir, çay, şeker fiyatları dip yaptı! Hafta sonunda sepet dolduracak kampanya!

Tarım Kredi'den çılgın kampanya! İndirimler peş peşe raflara dizildi! Çay, şeker, salçada dip fiyatlar...

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli ürünlerinin kataloğunu yayımladı. Tarım Kredi'den çılgın kampanya! İndirimler peş peşe raflara dizildi! Çay, şeker, salçada dip fiyatlar...

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci açıkladı! Et fiyatları düşecek mi?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, kırmızı et fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Kirişçi et fiyatlarının gerilediğini, ileri gidişin söz konusu olmadığını kaydetti.

Tarım Bakanı Kirişçi’den et yorumu: Et fiyatları yüksek”

Zam şampiyonu kuru soğan fiyatının bir hafta içinde düşeceğini ifade eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, et fiyatlarının yüksek olduğunu belirtti. Bakan Kirişci, çiftçinin mali bakımdan iyi durumda olduğunu söyledi.

Çiftçiler hemen bakın! Gübre fiyatlarında büyük şok! Peş peşe açıklandı! Tarım Kredi, piyasadan daha pahalı!

Çiftçiler hemen bakın! Gübre fiyatlarında büyük şok! Peş peşe açıklandı! Tarım Kredi, piyasadan daha pahalı!

Bu fiyatlar izdiham yaratır! Tüm Türkiye'de fiyatlar indi! Sepetler peş peşe dolacak! Tarım Kredi 17 Şubat kataloğu

Tarım Kredi şubat ayı aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu fiyatlar izdiham yaratır! Tüm Türkiye'de fiyatlar indi! Sepetler peş peşe dolacak! Tarım Kredi 17 Şubat kataloğu fiyat listesi...

Tarım Kredi ve PTT AVM’de ayçiçek yağı fiyatlarında inanılmaz indirim! Haberi alan 3’er 5’er alıyor!

Yükselen enflasyon ile birlikte zincir marketler de fiyatları fahiş biçimde yükseltmeye devam ederken Tarım Kredi ve PTT AVM, ayçiçek yağında inanılmaz bir indirim yaparak piyasaya hızlı bir giriş yaptı. İşte detaylar...

Tarım Kredi market yine yaptı yapacağını! Un, makarna, çay, beyaz peynir de 'yok artık' dedirten fiyatlar: Çantasını alan koştu!

Tarım kredi marketlerinde akıllara durgunluk veren indirimler! Tarım Kredi Familia tuvalet kağıdı, toz şeker, peynir, bezelye, bal, un ve çay fiyatlarında indirim yaptı! Vatandaşların temel gıda maddelerini rahatlıkla temin edebileceği marketin bu hafta geniş bir yelpazede indirimler sunacağı bildir

tarım arazi fiyatları Haberi

tarım arazi fiyatları

İstanbul 16 milyonluk büyük bir şehir,  aslında bu sayı yüz binlerce misafir ile çok daha fazla. Kalabalığın oluşturduğu keşmekeş ve trafik yükü şehrin insanlarını stres deposu haline getiriyor. Bu stres yükünü azaltmak elimizde ama bu durumu dert edinmek gerekiyor.

Şehrin yüzölçümü yeterince büyük olmasına rağmen çarpık yapılaşma ve kötü imar planları İstanbul’un birçok bölgesini mesken amaçlı kullanılamaz hale getirdi. Çoğu bölgede ruhsatlı yapılan yapılar, altyapı ve yollar ile orantısız olduğu için, çeşitli sıkıntılar yaşanmaya başlandı.

Marmara depreminden sonra yöneticilerin jetonu düştü ve şehri mücavir alanlara doğru büyütmeyi düşündüler. Yıllarca ihmal edilen mücavir alanları planlamaya başladılar. Ancak vatandaştan sonra gittiğin bölgeyi planlamak öyle kolay iş değil. Adam kaçak 4 katlı binayı yaptıktan sonra, sen gidip yanındaki arsaya 2 kat imar verirsen, ne...