23 / 04 / 2024

tarım arazileri yapılşma

tarım arazileri yapılşma

Tarım arazilerine ilişkin teklif komisyondan geçti. Bu kapsamda tarım arazilerinde kaçak yapı yapanlar her metrekare için 10 TL ceza ödeyecek.

Deprem bölgesinde tarım arazileri yapılaşmaya açıldı!

Yargının “dur” kararına rağmen, tarım arazileri ve zeytinlikler yapılaşmaya açıldı. İşte ayrıntılar ve konu ile ilgili yapılan açıklamalar...

İşlenmeyen tarım arazileri kiralanacak! İlk kiralama 2025'te!

Tarım arazilerinin verimli kullanılması için atıl haldeki toprakların kiralaması yapılacak. Böylece hem arazi sahibi hem de tüketici kazanacak.

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nden Ekolojik Tarım Turizmi tepkisi: Tarım arazileri yapılaşmaya açılıyor!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi 46. Dönem Yönetim Kurulu, ekoköy turizmi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve tarım arazilerinin yapılaşmaya açıldığına dikkat çekti. İşte detaylar...

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Özcan tarafından kuruldu.

Beyz İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyz İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 14 milyon 131 bin 505,81 TL sermaye bedeli ile Mesut Doğan tarafından kuruldu.

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düştü! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? Çiftçiler borsa fiyatlarına bakın

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düşüş yaşadı. Çiftçiler, yurt içi borsalarında buğday, arpa ve mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? İşte 13 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Da İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Da İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Çoban Örs tarafından kuruldu.

Çiftçiler dikkat! İki sene ekilmeyen tarım arazileri kiraya verilecek! Kanun teklifi resmen verildi! 

Çiftçiler dikkat! İki sene ekilmeyen tarım arazileri kiraya verilecek! Kanun teklifi resmen verildi! İşte ayrıntılar...

2022 tarım ve hayvancılık destekleri açıklandı! Hangi ürüne ne kadar destek ödenecek?

Çiftçinin dört gözle beklediği 2022 yılı tarım destekleri açıklandı. Dünya Gazetesi Yazarı Ali Ekber Yıldırım Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile açıklanan, çiftçilere ödenecek desteklerin, 2023 yılı bütçesinden yapılacağı bildirildi. İşte detaylar.

Ahatlar İnşaat Tekstil Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahatlar İnşaat Tekstil Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Ziya Ahat tarafından kuruldu.

Zim Grup İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zim Grup İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de İbrahim Ok tarafından kuruldu.

tarım arazileri yapılşma Haberi

tarım arazileri yapılşma

Şehrin gürültüsünden kaçıp doğayla iç içe yaşamak isteyenlerin tarım arazilerini bölüp satın aldıkları hobi bahçeleri, tarımsal üretimi olumsuz yönde etkiledi. Tarım alanlarını küçük parsel alanlarına bölerek çitle çevirenler, ürün yetiştirmek için satın aldıkları alanları zamanla havuzlu ve lüks yapılara dönüştürüp, ikinci evleri olarak kullanıyor. 

Tarım alanlarına beton zemin dökülerek prefabrik evler yapılması ve bunların zamanla konuta dönüştürülüp, tarım arazilerinin yok edilmesi üzerine yeni bir yasa hazırlandı. Tarım arazilerinin hobi bahçesi için bölünerek, satılması engellenecek. 

Gıda, Tarım ve Orman Alanında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Teklifi meclisten geçti. Kanun kapsamında tarımsal amaçlı arazi kullanım plan ve projelerine aykırılık durumunda uygulanan yaptırımların caydırıcı hale getirilmesi planlanıyor.

Her metrekare için 10 lira ceza

Tarımsal amaçlı arazi kullananların tarımsal amaçlı arazi kullanım plan ve projelerine uyulması zorunlu olacak....