26 / 04 / 2024

Tarkan ev aldı

Tarkan ev aldı

Mega star Tarkan müstakbel eşine düğün hediyesi hediye etti. Tarkan, Anadolu Yakası Beykoz'dan 1.5 milyon liraya çiftlik aldı.

Tarkan Almanya'da ev aldı!

Tarkan, Almanya'da doğduğu kasaba olan Alzey yakınlarında bir ev aldı. Tarkan, zaman zaman gittiği bu evde eski günlerini yad ediyor. İddia, yazar Pakize Suda'ya ait...

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Mesut Özil kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı!

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

Iggy Azalea Hidden Hills'tan 5.2 milyon dolara ev aldı!

Avustralyalı rapçi Iggy Azalea, Hidden Hills’ten yeni ev aldı. Azalea ev için 5.2 milyon dolar ödedi.

Kerry Katona 2 milyon sterline yeni ev aldı!

Gösteri dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Kerry Katona, şimdilerde yeni hayatına adapte olmaya çalışıyor. Daha önce iflas eden 40 yaşındaki Katona, 2 milyon sterline yeni ev aldı...

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

Türkiye'de 2020'de en çok kim ev aldı? Kadınlar mı, erkekler mi?

"Kadın beğenir, erkek alır" algısının yaygın olduğu Türkiye'de 2020'de en çok kim ev aldı? Kadınlar mı, erkekler mi? İşte 2020 konut satış rakamları...

Messi Miami'den 8 milyon Euro'ya ev aldı!

Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan, ismi PSG ve Manchester City ile anılan Lionel Messi, Miami’de 8 milyon Euro'ya lüks bir ev aldı. 

Taylan Antalyalı 4 milyona ev aldı!

Bu sezon sergilediği başarılı performans ile beğeni toplayan Galatasaray'ın yıldızı Taylan Antalyalı, ailesine İstanbul'dan 4 milyon TL'ye ev aldı.

Ev aldıktan sonra bu ödemeleri geri alabilirsiniz!

Konut sahibi olan vatandaşlar, devlet ve bankalardan geri alabileceği ödemeleri araştırıyor. Peki, ev aldıktan sonra hangi ödemeler geri alınabiliyor? İşte detaylar...

Gökhan Alkan Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL'ye ev aldı!

Koronavirüs nedeniyle ailesinden uzak Gökhan Alkan, babaannesi ve dedesine Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL değerinde ev aldı.

Film yapımcısı Ryan Felton lüks ev aldı!

Film yapımcısı Ryan Felton’un iki ICO’dan elde ettiği gelirleri kötüye kullandığı ve kripto paralarla Ferrari ve lüks ev aldığı iddia edildi.

Tarkan ev aldı Haberi

Tarkan ev aldı

Tarkan düğün hediyesi olarak Anadolu Yakası Beykoz'dan çiftlik aldı. Müstakbel eşine jest yapan Tarkan çiftlik için 1.5 milyon lira ödedi.


Posta




Tarkan Beykoz Konakları'ndan 2 milyon dolara villa...