18 / 04 / 2024

tarkan konar

tarkan konar

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Tarkan Konar, Beyoğlu'na dair hedeflerini anlattı.Tarkan Konar gezi ruhunu yönetime taşıyacak katılma bir kent yönetiminin önemini vurguladı.

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Yener Karadağ ve Tarkan Ayağlar ortaklığında kuruldu.

Foner Metal Çelik Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foner Metal Çelik Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarkan Yaman tarafından kuruldu.

EYT'yi elde eden milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bu habere hemen bakın

EYT düzenlemesi TBMM Genel Kurulu'ndan geçtikten sonra, EYT düzenlemesiyle ilgili pek çok konu merak edilmeye başlandı. Ayrıntılara Çalışma Hayatı Uzmanı Tarkan Zengin cevap verdi.

Tarkan'dan depremzedelere 1 milyon TL'lik yardım!

Tarkan’ın  depremin yaşandığı ilk gün AFAD’a 1 milyon TL bağış yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca şarkıcının yıkılan evlerin yerine yeni evler yapılması için de destek vereceği belirtiliyor. İşte detaylar...

İşte 2023 asgari ücret zammı! AK Parti vekili açıkladı!

Milyonlarca çalışan "2023 asgari ücret ne kadar olacak?" şeklindeki soruları merak ederken, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, oran vererek asgari ücret tahminini duyurdu. Çalışma Ekonomisti Tarkan Zengin ise, "Bu rakam psikolojik bir sınır, üzerinde olacağını düşünüyorum" dedi.

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Songül Konar tarafından kuruldu.

‘İlk benden duyacaksınız’ dedi açıkladı! Asgari ücrette yeni rakam!

Milyonlarca vatandaşın takip ettiği yeni asgari ücret zammı için bir iddia daha geldi. Asgari ücretin ne kadar yükseleceği merakla takip edilirken Sosyal Güvenlik Uzmanı Ersin Konar'dan herkesi heyecanlandıran bir rakam geldi.

İzmir'de Tarkan konseri için kurulan sahne çöktü!  Tarkan konseri iptal mi oldu?

Tarkan'ın İzmir'de vereceği konser için kurulan sahne çöktü. Tarkan konseri bileti alanlar konserin iptal olup olmadığını merak ediyor.

İzmirliler çıldırmış olmalı! Tarkan manzaralı balkon 500 dolar!

Ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu’nun İzmir Gündoğdu Meydanı’nda vereceği konseri izdiham yaşamadan izlemek isteyen İzmirliler, meydana bakan balkonları kiralamaya başladı. Akşam 7’den gece 12.00’ye kadar sürecek kiralamalar 500 doları buluyor.

İzmir’de Tarkan çılgınlığı! Tarifeler fırladı gitti

9 Eylül’deki konseri öncesinde kafe ve restoranlarda Tarkan’a özel fiyat uygulaması başladı, rezervasyonlar haftalar öncesinden doldu.

TRT'de temmuz zammıyla ilgili vatandaşa müjde

Memur ve emekliler temmuz ayında yapılacak zammı beklerken, TRT Haber'e konuk olan Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin asgari ücret de dahil olmak üzere beklentinin üzerinde zam yapılabileceğini söyledi.

Neta Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Neta Yapı Denetim Limited Şirketi Silivri'de Tarkan Salman tarafından kuruldu.

Ares İzolasyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares İzolasyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarkan Tuğsavul tarafından kuruldu.

tarkan konar Haberi

tarkan konar

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Tarkan Konar, Beyoğlu'na dair hedeflerini anlattı. Gezi ruhunu yönetime taşıyacak katılma bir kent yönetiminin önemini vurgulayan Konar, "Sokak çoktan ezberleri bozmuş durumda. Yeni olanı örgütleyecek bir arayış var. Biz bu arayışa cevap olacağız" diyor CHP'den Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Tarkan Konar ile Beyoğlu'na dair hedeflerini ve projelerini konuştuk. Beyoğlu Eğlence Yerleri Derneği (BEİDER) Eski Başkanı olan Konar, hem Gezi Parkı direnişinde hem de Beyoğlu'nda masa sandalye yasaklarına karşı uerilen mücadelede öne çıkan bir isim oldu. Önümüzdeki yerel seçimlerde Türkiye'de siyasetin yeniden dizayn edileceğini ve Beyoğlu'nun da bu noktada kilit önem taşıyacağını söyleyen Kongt, Gezi ruhunu yerel yönetime taşıyacak katılıma, şeflâj, demokratik bir kent yönetimi hedefliyor. Konar, "Sokak çoktan ezberleri bozmuş...