25 / 04 / 2024

Tarkan\'dan şeyhlere mega şov

Tarkan\'dan şeyhlere mega şov

Ali Ağaoğlu'nun Dubai'deki yeni projesinin tanıtım etkiliği çerçevesinde sahneye çıkan Tarkan, hem şarkıları ile hem ücretiyle şov yaptı

İstanbul’dan göç edilen ilk 10 şehir açıklandı! 

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Yasemin Zaimoğlu yaptığı açıklamada mega kent İstanbul’dan göç edilen ilk 10 şehir arasında Kocaeli, Ankara, Tekirdağ, İzmir, Bursa, Sakarya ve Antalya'nın bulunduğunu söyledi.

Mega Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sanlı Atalay tarafından kuruldu.

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahir Mermer, Cem Tayfun Yılmaz ve Batuhan Tarkan ortaklığıyla kuruldu.

İstanbul'dan taşınma kararı alan Prof. Dr. Celal Şengör, Marmara depremi sonrası neler olacağını tek tek anlattı!

Mega kent İstanbul'dan taşınma kararı alan Prof. Dr. Celal Şengör, Marmara depremi sonrası neler olacağını tek tek anlattı... İşte Prof. Dr. Celal Şengör'ün o açıklamaları...

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

Tarkan'dan depremzedelere 1 milyon TL'lik yardım!

Tarkan’ın  depremin yaşandığı ilk gün AFAD’a 1 milyon TL bağış yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca şarkıcının yıkılan evlerin yerine yeni evler yapılması için de destek vereceği belirtiliyor. İşte detaylar...

Besni Mega Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Besni Mega Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Tic.Ltd.Şti. Esenyurt'ta Yusuf Özüdoğru tarafından kuruldu.

Mega Facade Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mega Facade Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Murat Geyyas tarafından kuruldu.

Mega City Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega City Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Budak ve Zafer Eroğlu tarafından kuruldu.

Tarkan'ın milyonluk arazisine 7'inci red!

Mega Star Tarkan Tevetoğlu'nun Bayrampaşa'daki arazisiyle ilgili 7. kez İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne gelen imar dosyası reddedildi.

Tarkan’dan arsa tartışmalarıyla ilgili açıklama!

Megastar Tarkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki (İBB) imar dosyasıyla ilgili tartışmalar üzerine bir açıklama yaptı.

By Mega Tesis Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Mega Tesis Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL TL sermaye bedeli ile Bülent Yüksel tarafından kuruldu.

Pome Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pome Proje Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tarkan tarafından kuruldu.

Tarkan\'dan şeyhlere mega şov Haberi

Tarkan\'dan şeyhlere mega şov

Ağaoğlu'nun Burj El Arap'ta verdiği özel davette sahneye çıkan Tarkan'nın birkaç saat için 300 bin lira para aldığı söyleniyor. Megastara hayran kalan şeyhler ve prensler de ünlü sanatçıya özel davetleri için sayısız teklifte bulundu.

Yakında Arap dünyasına çıkarma yapacağı tahmin edilen Tarkan, Dubai'de Ali Ağaoğlunun misafiri olarak Burj El Arap adlı lüks otelde konakladı.

6 Katını Ağa Kapattı

Dubaide'de şeyhleri kıskandıran bir şova imza atan Ali Ağaoğlu, İstanbullu misafirleri için Burj El Arab'ın altı katını kapattı. Oda fiyatının ortalama 2 bin dolar olduğu yedi yıldızlı oteldeki atmış odayı kapattığı söylenen ünlü iş adamı, aralarında Tarkan'ın da bulunduğu misafirlerinin sadece konaklaması için 120 bin dolar...