26 / 04 / 2024

Tasarım Atölyesi

Tasarım Atölyesi

2013'te kurulan Tasarım Atölyesi Kadıköy iki seneye yakın bir süredir Yeldeğirmeni'nde Kadıköylülerin mekansal sorunlarına kulak veriyor. Atölye, küçük dokunuşlarla hem mahalleliyi mutlu ediyor hem de semti renklendiriyor...

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bni TL sermaye bedeli ile Vakkas Atılmış tarafından kuruldu.

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ortaç Balcı ve Öznur Çakan ortaklığında kuruldu.

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Savaş Atılmış tarafından kuruldu.

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Sancar tarafından kuruldu.

Trabzon Ganita-Faroz Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi için imzalar atıldı! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını üstlendi! 

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını ve uygulamasını üstlendi. Iglo Architects, AT Kearney Türkiye ofisini, atıl kalma riskine sahip pek çok alanda daha az metrekare kullanarak, ferah ve rahat çalışılabilen mekanlar haline getirdi...

Ankara’da 1513 tasarım-beceri atölyesi açıldı!

Ankara’da inşaatı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesi toplu açılışı Sincan İlkokulu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kurdele kesildi.

Atölye Madre Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Madre Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyhan Gültaşlar ve Esra Kışlal Beçin tarafından kuruldu.

Kocaeli Başiskele'de 11 milyon TL'ye icradan satılık mermer atölyesi!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İl, Başiskele İlçe, 195 ada, 1 parsel, 8 bin 666 metrekare yüz ölçümlü mermer atölyesi ve müştemilatını 10 milyon 970 bin 630 TL'ye icradan satıyor...

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi'nin temeli atıldı!

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi (ETİM) binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Tasarım Atölyesi Haberi

Tasarım Atölyesi

Kadıköy Belediyesi, ÇEKÜL Vakfı ve Kentsel Strateji tarafından kamu, özel ve sivil iş birliğiyle 2013'te kurulan Tasarım Atölyesi Kadıköy (TAK) Kadıköylülerin buluşma noktası. Kadıköylüler, mahallerindeki mekansal problemleri TAK'lar paylaşıyor, bu sorunlar ışığında tasarımcılar proje üretiyor, Kadıköy Belediyesi de bu projeleri hayata geçiriyor. Tasarımları Belediye tarafından beğenilen tasarımcılar ise ödüllerle teşvik ediliyor. Zaten yaptıkları işin en önemli kısmı bu fikirlerin lafta kalmadan uygulamaya geçebilmesi. "Tasarım sizden, uygulaması bizden!" sloganıyla kolları sıvayan TAK ekibinin bir başka özelliği ise tamamen gönüllülerden olunuyor olması. Ekip şu anda Yeldeğirmeni'nde işlere ortak olacak Kadıköylüleri, tasarımcıları, " gönüllüleri, öğrencileri ve destekçileri bekliyor. 

TAK ne anlama geliyor? 

Faruk Göksu: TAK'ın açılımı "Tasarım Araştırma ve Katılım". Bu üç kavramla kentsel problemleri çözmeye yönelik programlar üreten, etkinlikler düzenleyen bir atölye. Bu...