24 / 04 / 2024

Tasarımın Binbir Yüzü

Tasarımın Binbir Yüzü

AKG Gazbeton'un "Tasarımın Binbir Yüzü" etkinliği için İzmir'de bulunan mimar Brigitte Weber, İzmir'in İstanbul'a göre daha iyi şartlarda olduğunu söyledi. Weber, projelerinde AKG Gazbeton'u tercih edeceklerini belirtti.

Babalar Günü'nde Leapmotor'dan T03 alımlarında şık jest: ''Babaları baba yapan anneler''e tektaş yüzük hediye!

Leapmotor, Türkiye pazarına sunduğu son teknolojik araçlarıyla dikkat çeken yüzde yüz elektrikli araç üreticisi, Babalar Günü'ne özel bir kampanya düzenliyor. Şirket, T03 modeli satın alan müşterilere "babaları baba yapan tüm annelere" tektaş yüzük hediye edecek.

Emg Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Emg Tasarım İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Bütçe dostu Samsung Galaxy A24'ün teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatı belli oldu! 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sektörde sızıntılarıyla bilinen TheTechOutlook, yaklaşan Galaxy A24 modelinin tasarımını gözler önüne seren render görsellerini paylaştı.

Zen'de Diamond Friday kampanyası başladı! Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 60 indirim! 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Zen pırlantada  Diamond Friday kampanyası başladı. Zen'de tüm beştaş yüzükler yüzde 50 indirim ve ekstra 10 indirim ile satışa sunuluyor. Peki Zen'de beştaş yüzük fiyatı ne kadar? Beştaş pırlanta yüzük kaç lira? İşte Zen Pırlanta 24 Kasım 2022 fiyat listesi.

Zen'de tamtur yüzüklere yüzde 50 indirim! İşte 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Zen'de tamtur yüzük yüzde 50 indirim yapıldı. Sakın bu fırsatı kaçırmayın! Tamtur yüzükler bütün parmağınızı pırlantalarla çevrelerken aşkınızın sonsuzluğunu hatırlatacak! Peki, Zen'de tamtur yüzük​​​​​​​ fiyatları kaç TL? İşte 11 Kasım 2022 Zen pırlanta tamtur yüzük fiyat listesi...

8 ayar altın baget yüzüklerin hepsinde yüzde 33'e varan dev indirim! 8 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi

8 ayar altın yüzükler, 14 ve 22 ayar altın yüzüklere göre daha uygun fiyata satılmakta. Altınaşkı bu uygun fiyatlar üzerine bir de yüzde 33'e varan dev indirim kampanyası başlattı. Peki 8 ayar altın baget yüzükler ne kadar? İşte 8 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi.

14 ayar altın erkek yüzük fiyatlarında yüzde 25 indirim! Sembolgold 4 Kasım 2022 fiyat listesi

Erkekler için özel olarak bir çok takı modeli yer alıyor. Bun takılardan biri de 14 ayar altın yüzükler. Peki 14 ayar altın yüzük fiyatları ne kadar? 14 ayar erkek altın yüzük fiyatları kaç TL? İşte 4 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Altın tektaş yüzükler 1,193 liradan başlıyor! Yüzde 30'a varan indirim fırsatı! Favori 2 Kasım 2022 fiyat listesi

En uyun altın tektaş yüzük arayanlar altın tektaş yüzüklerin fiyat listelerini araştırıyor. Favori'de altın tektaş yüzükler sadece 1.193 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Favori fiyat listesi 2 Kasım 2022.

Altın tasarım kolyelerde net yüzde 20 indirim! Altın kolyeler ne kadar? Koçak altın 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın tasarım kolyelerde net yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Koçak altında altın kolyelerin fiyatları ne kadar? İşte Koçak altın kolye fiyat listesi 31 Ekim 2022.

Erkek altın yüzük fiyatlarında yüzde 30'a varan indirim! Altınbaş erkek yüzük modelleri ve 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta altın erkek yüzük fiyatlarında yüzde 30'a varan indirim fırsatı başladı. Peki altın erkek yüzük fiyatları ne kadar? Altın erkek yüzük fiyatları kaç TL? İşte Altınbaş altın erkek yüzük fiyat listesi 31 Ekim 2022.

Koçak altında fırsat üstüne fırsat! Altın baget yüzüklerde yüzde 20 indirim! 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Koçak altında fırsat üstüne fırsat indirimleri başladı. Koçak altın baget yüzüklerde net yüzde 20 indirim başladı. Buna ek olarak yeni üyelere yüzde 10 indirim fırsatı da sunuldu. Peki Koçak altında baget yüzük fiyatı ne kadar? İşte Koçak altın baget yüzük fiyat listesi.

Samsung Galaxy A14 5G’nin tasarımı sızdırıldı! İşte ifşa olan tüm detaylar..

Samsung Galaxy A14 5G'nin tasarımını gözler önüne seren yüksek kaliteli render görselleri ortaya çıktı. İşte detaylar...

Sürpriz indirim! Altın baget yüzüklerde yüzde 40'a varan kampanya! Lizay pırlanta 21 Ekim 2022 fiyat listesi

Lizay pırlanta 'da baget yüzüklerde yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. Tüm altın baget yüzüklerde sürpriz indirim fırsatını kaçırmayın. İşte 21 Ekim 2022 Lizay pırlanta fiyat listesi.

Tasarımın Binbir Yüzü Haberi

Tasarımın Binbir Yüzü

Brigitte Weber, "İzmir, daha Avrupalı bir kent. Bu durum İzmir'in kentsel dönüşüm sürecine de yansıyabilir" dedi. Trump Towers ve Next Level gibi projelerde AKG Gazbeton ile çalıştıklarını söyleyen Weber, projelerinde AKG Gazbeton'u tercih etmeye devam edeceğini ifade etti. 


Posta...