27 / 04 / 2024

taşova toki ihalesi 2019

taşova toki ihalesi 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Amasya’nın Taşova ilçesinde hayata geçirilecek projenin ihalesi yapıldı.

İZBAN'a iki yeni durak geliyor! Asarlık ve Koyundere durakları için ön yeterlilik ihalesi 27 Aralık’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN'a iki yeni istasyon daha kazandırmak amacıyla 27 Aralık’ta ön yeterlilik ihalesi yapacak. İşte detaylar...

Milli Emlak, Amasya’da yüzde 20 indirimle 16 arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 16 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin bedellerinin peşin ödenmesi durumunda yüzde 20 indirim yapılacağı açıklandı.

O ilde 3 arazi ve 2 arsa satılacak! 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim!

Bitlis’te 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi ve 2 arsa satılacak. Açık teklif usulüyle satılacak taşınmazların ihalesi 21 Kasım’da düzenlenecek.

Milli Emlak o ildeki bir adet araziyi satışa çıkardı! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim!

Amasya ili, Taşova ilçesine bağlı Taşova Milli Emlak Şefliği, bir adet araziyi satışa çıkardığını duyurdu. Satışın açık ihale usulüyle gerçekleşeceği ve ihalenin 7 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

Milli Emlak o ildeki 59 arsa ve araziyi 8 taksitle satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkanı da var! 

Taşova Milli Emlak, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 59 adet arsa ve araziyi peşinde yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra, 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Amasya Taşova'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

ADÜAŞ'ın KDV’den muaf merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte o iller…

ADÜAŞ'ın merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacağı belirtildi. İşte 6 taşınmazla ilgili geçici teminat bedeli ve ihale şartları…

Balçova Belediyesi 2 adet konutu satıyor! Ev alacaklar şimdi bakın!

İzmir Balçova Belediye Başkanlığı, Bolçava Mahallesi'nde yer alan 2 adet meskeni satışa çıkardığını ilan etti. Peki söz konusu taşınmazların ihalesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Tarık Taşova tarafından kuruldu.

Kastamonu Bozkurt'ta 477 konutun ihalesi yapıldı!

Kastomonu Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketi sonrasında bölgenin yeniden ayaklandırılması için çalışmalar devam ediyor. Bölgede 477 konutun ihalesi TOKİ tarafından gerçekleştirildi.

Ankara'daki 9 taşınmazın ihalesi için nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan 9 gayrimenkulün özelleştirilmesine yönelik ihale için nihai pazarlık görüşmeleri gerçekleşti. 

taşova toki ihalesi 2019 Haberi

taşova toki ihalesi 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Amasya Taşova'da hayata geçirliecek olan 158 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

Dün yapılan ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi işleri bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu şehircilik kriterleri doğrultusunda yardımlaşmayı canlı tutacak mahalle kültüründe projeler hayata geçiren TOKİ, yatay mimariden ödün vermeden projeler hayata geçiriyor.

TOKİ'nin Amasya Taşova projesinde de yatay mimari esas alındı.  Yükseklikleri zemin+4 olan dairelerin 118’i 2 oda 1 salon, 40’ı 3 oda 1 salon planında yapılacak.

Kültür mirasımız olan “geleneksel konutların” özgün biçimde gelecek nesillere aktarılması, sosyal ve kültürel sürdürülebilirliğin sağlanmasına büyük önem veren TOKİ’nin Amasya Taşova projesinde ahşap görünümlü kaplamalar ve dekoratif pencerelere yer...