24 / 04 / 2024

Taşyapı selçuklu holdingle otel mi inşa edecek

Taşyapı selçuklu holdingle otel mi inşa edecek

Markalı konut sektörünün ilklerinden olan Taşyapı 30 yıldır kamu, konut ve otel inşaatları yapıyor. mrullah Turanlı turizm işini çok sevmiş olmalı ki yatırımların devamı geliyor. Selçuklu Holding ile birlikte ikinci otel yatırımına hazırlanıyor.

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Selçuklu Belediyesi ticaret ve mesken imarlı iki arsa satacak!

Selçuklu Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi 22 Haziran'da yapılacak.

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 9 Şubat'ta yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, ocak ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 9 Şubat'ta yapılacağını bildirdi.

Konya Selçuklu'da 12.9 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Dikilitaş'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 12 milyon 920 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Konya Selçuklu 529 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 6. Etap 529 adet konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Selçuklu Ardıçlı projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 512 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Konya Selçuklu için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Selçuklu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Selçuklu Camii inşaatı başladı!

Konya Orhangazi’de daha önce dernek yapılanması olan ve arsa çalışmaları bitirilen Selçuklu Cami’nde inşaat çalışmaları başladı...

Taşyapı selçuklu holdingle otel mi inşa edecek Haberi

Taşyapı selçuklu holdingle otel mi inşa edecek

Markalı konut sektörünün ilklerinden olan Taşyapı 30 yıldır kamu, konut ve otel inşaatları yapıyor. Emrullah Turanlı'ya ait olan Taşyapı, Mashattan, Four Winds Residence, Almondhill, Altunizade Konakları, Trump Towers gibi projeleri geliştirdi. Altyapı yatırımları da bulunan Taşyapı, yer altı otoparkları, hastane ve okul yatırımları da yapıyor. Firma, Double Tree by Hilton ile turizm sektörüne de girdi. İlk otelini ise İstanbul Kadıköy Moda'da yaptı. Emrullah Turanlı turizm işini çok sevmiş olmalı ki yatırımların devamı geliyor. Selçuklu Holding ile birlikte ikinci otel yatırımına hazırlanıyor. E5 Karayolu'nun üzerinde, Haydarpaşa istikametinde 12 bin 257 metrekareli bir arazileri vardı. Bu araziyi Darüşşafaka Cemiyeti'nin açtığı ihaleden 7 milyon dolara satın alan iki ortak, otel yatırımı için hafriyat çalışmalarına başlamış. Duyduğumuza göre yılın ikinci yarısında temel atılacakmış....