18 / 04 / 2024

Tatar Yapı Work Up projesi

Tatar Yapı Work Up projesi

1.400 metrekare ofis alanı bulunan projede home office, iş merkezi ve loft bulunuyor. Proje toplam 190 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Peki Tatar Yapı Work Up ne zaman teslim?

Tatar Yapı Work Up satılık!

Toplam 1.400 metrekare ofis alanı bulunan proje İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde bulunuyor. Tatar Yapı Work Up satılık bağımsız birimlerin fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den satışa sunuluyor.

Loft Up'ta daireler 6 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Loft ve Work Up isimleriyle satışa çıkan gayrimenkuller iş merkezi, home ofis ve loft konseptleriyle tasarlandı. 7,60 metrelik vatan yüksekliğiyle dikkat çeken Loft Up'ta daire fiyatları 6 bin liradan başlıyor.

Ataşehir Work Up iletişim!

Ataşehir Work Up iletişim numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Teslimlerin bu yıl içerisinde yapılması planlanan proje 1.400 metrekare ofis alanından meydana geliyor.

Tatar Yapı Work Up projesi!

Tatar Yapı Work Up projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçiriliyor. Tavan yüksekliği 5.50 metre olarak tasarlanan projede metrekare birim fiyatları 5 bin TL'den başlıyor.

Work Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Work Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Selim  Üzeltürk tarafından kuruldu.

F5 Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

F5 Yapı Mimarlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Dilan Ekin ve Gökhan Tatar ortaklığında kuruldu.

İzmir'deki selin nedeni yanlış yapılaşma mı?

Mimar ve Mühendisler Grubu İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Ethem Tatar, İzmir'de yaşanan sel felaketinin nedeninin yanlış yapılaşma olduğunu belirtti. 

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Massena, Ahmet Semih Mumtas, Akın Arın ve Fibrobeton Yapı Elemanları Sanayi İnşaat ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Tatar Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatar Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Tatar tarafından kuruldu.

Pro Yatırım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Yatırım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Tatar tarafından kuruldu. 

Kayı Boyu İnşaat Taahhüt Yapı Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Boyu İnşaat Taahhüt Yapı Peyzaj Ticaret Limited Şirketi, Sümeyye Tatar tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Çorum Tatar'a güneş enerjisine dayalı enerji üretim alanı!

Tatar köyüne yapılması planlanan Güneş Enerjisine Dayalı Enerji Üretim Alanı ile ilgili iI Genel Meclisi rapor hazırlayacak Konu dün yapılan İI Genel Meclisi toplantısında gündeme geldi.

Van Nur Tatar Kapalı Spor Salonu bitme aşamasına geldi!

Grand Prix 3. Seri Müsabakaları’nda aldığı sonuçlarla 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’na doğrudan katılım yolunda önemli bir adım atan Vanlı Nur Tatar adına yaptırılan 5 bin kişilik kapalı spor salonunun yarın açılışının yapılacağını söyledi.

Tatar Yapı yatırımcısına yüzde 15 kazandırdı!

Tatar Yapı’nın İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de hayata geçirdiği Loft Up/ Work Up projelerinin yarısı satıldı. Metrekaresi 5 bin liradan satışa sunulan projedeki daireler, yatırımcısına şimdiden yüzde 15 kazandırdı.

Ataşehir Loft Up 7.60'ta dairelerin metrekaresi 6 bin lira!

Tatar Yapı’nın Ataşehir Şerifali’de hayata geçireceği Loft Up 7.60 projesinde tamamı 145, 170 ve 190 metrekare alanlara sahip 1+1 loft konutlar bulunuyor.

Loft Up/7.60 projesinde metrekaresi 6 bin TL!

Tatar Yapı, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçireceği iş merkez - home office Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50 konseptinin sınırlarını yeniden çizdi.

Tatar Yapı Loft Up iletişim bilgileri!

Tatar Yapı Loft Up iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Tatar Yapı imzası taşıyan Ataşehir Loft Up projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir’de hayata geçiriliyor.

Tatar Yapı Work Up projesi Haberi

Tatar Yapı Work Up projesi

İstanbul Ataşehir'de yükselen proje içerisinde home office, iş merkezi ve loft gibi seçenekleri sunuluyor. Proje İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesine yakın mesafede bulunuyor.

Lansman dönemine özel olarak belirlenen fiyatlarla birlikte alternatif ödeme planları oluşturulan proje 190 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında bankalar aracılığıyla ticari ve konut kredisi kullanılabilen proje iş merkezi ve 2 plazadan meydana geliyor. Proje Tatar Yapı imzasıyla yükseliyor.


Tatar Yapı Work Up ne zaman teslim?

Tavan yüksekliği 5.50 metre olarak dizayn edildiği projede teslimler Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Projedeki ofislerin fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den satışa sunuluyor.


Tel: 444 7 594

Web: http://www.tataryapi.com/

Tülay...