23 / 04 / 2024

Tatil Pusulası

Tatil Pusulası

Tatil Pusulası Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadir Demirel ve Hakan Varlıklı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Tüketici derneğinden "devre tatil" uyarısı!

" Devre tatil " satan şirketlerden bazılarının sözleşme adreslerinde bulunmaması nedeniyle "cayma bildirimleri"nin müşterilere PTT tarafından teslim edildiği ve tüketici mağduriyetinin ikiye katlandığı iddia edildi.

Hazar Gölü'nde tatil sezonu için tüm hazırlıklar yapıldı!

Hazar Gölü'nde tatil sezonu için tüm hazırlıklar yapıldı. Ramazan ayı nedeniyle sakin geçen bölgede, gruplar halinde gelenler 70 kuruşa, yalnız gelenler ise 2,5 liradan başlayan fiyatlarla günü birlik tatil yapabiliyor.

Cem Polatoğlu: Tematik oteller tatil anlayışına farklılık getirir!

Tur Operatörleri Platformu sözcüsü Cem Polatoğlu, "Osmanlı sarayı, köy evi gibi özel temalı mekanlar, hem 5 yıldızlı tatil anlayışını değiştirir hem de daha fazla gelir sağlar" diye konuştu.

Yabancı turistler İstanbul civarındaki tatil yörelerine akın etti!

TurkHealthTourism Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Acıkök, Türkiye’ye gelen yabancı turistlerin İstanbul’a yakın olan yerlerdeki tatil beldelerini keşfettiğini, tesislerdeki doluluk oranının çok önemli ölçüde arttığını açıkladı.

Ali Ağaoğlu: Hem çalışıp hem tatil yapıyorum!

Ali Ağaoğlu, önceki gün İstinye Park’tan çıkarken görüntülendi. Alışveriş merkezinde bir saat kalan işadamı, çıkışta gazetecilerle sohbet etti. Ali Ağaoğlu, “Tatile çıkmıyor musunuz?” sorusuna, ismine yakışır bir yanıt verdi: “Ağa’ya her gün tatil" dedi

Uptown İncek'te fiyatlar 451 bin liradan başlıyor! 365 gün tatil!

Ankara'daki Uptown İncek, sosyal donatılarıyla tatil kıvamında yaşam vaat ediyor. 226 konutluk projede ev fiyatları, 451 bin TL'den başlıyor.Emre Katırcı, projede yaşayanların 'town'lar sayesinde eğlenceli zamanlar geçirebileceğini vurguladı.

Bodrum Hisarevleri Tatil Sitesi yakınlarında yangın çıktı!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Bitez Mahallesi Hisarevleri Tatil Sitesi yakınlarındaki makilik alanda saat 04.00'te yangın başladı. Bodrum Orman İşletmesi'ne ait iki arazöz ve belediyeye bağlı 8 itfaiye aracı söndürme çalışmalarına başladı...

Ordu Çambaşı Yaylası'na tatil köyü yapılacak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yaptığı açıklamada, 940 yatak kapasiteli tatil köyü ve otel yapılması amacıyla Çambaşı Yaylası'nda yedi ayrı parselin turizm amaçlı yatırım yapılmak üzere tahsis edildiğini söyledi...

Şah inn Paradise Ramazan’da tatil yapılmaz algısını değiştirdi!

Şah inn Paradise Ramazan’da tatil yapılmaz algısını değiştirdi. Alternatif turizmin lider markası Şah Inn Paradise, Antalya’nın saklı cenneti Kumluca’ daki tesislerini yenileyerek 8. sezonuna “merhaba” dedi.

Türklerin yüzen tatil köylerine ilgisi artıyor!

Türk turistlerin tatil alışkanlıkları arasında fazla yer almayan gemi turları, 5 yıldızlı otel konforu sunan büyük ve donanımlı gemilerle yapılması dolayısıyla giderek büyük ilgi görüyor.

Mersin'de nükleer santralin yanına 5 yıldızlı tatil köyü yapılıyor!

Mersin’in Gülnar ilçesinde nükleer santralin yapılacağı Yanışlı Koyu'na 5 yıldızlı 600 yataklı birinci sınıf tatil köyü yapılıyor. Ramazan Bayramı ile birlikte hizmete girecek tatil köyü tamamlandığında 20 milyon liraya mal olacak.

Ulu İnşaat Mersin'deki nükleer santralin yanına 5 yıldızlı tatil köyü yapıyor!

Mersin'in Gülnar ilçesinde nükleer santralin yapılacağı Yanışlı Koyuna 5 yıldızlı 600 yataklı birinci sınıf tatil köyü yapılıyor. Tatil köyünü yaptıran Ulu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Rıza Ulu bizim hiçbir endişemiz yok" dedi.

Bilici Termal Devremülk ve Tatil Köyü'nde fiyatlar 4 bin 990 TL'den başlıyor!

Sivas’ın önde gelen firmalarından Siv Yapı’nın hayata geçirdiği Bilici Termal Devremülk ve Tatil Köyü, 31 Mayıs’ta düzenlenen Kutsi Konseri ve İclal Aydın şiir dinletisi ile tanıtıldı.

Tatil Pusulası Haberi

Tatil Pusulası

Tatil Pusulası Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadir Demirel ve Hakan Varlıklı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 28 Şubat'ta kurulan Tatil Pusulası Turizm Şirketi'nin iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek.


Tatil Pusulası Turizm ve Ticaret Limited Şirketi adresi:Inkilap Mahallesi, Küçüksu Caddesi, No:107 Daire: 25...