29 / 03 / 2024

tatlıcıların Kanlıcadaki yalısı

tatlıcıların Kanlıcadaki yalısı

Piyasalarda gayrimenkul zenginliği ile bilinen, 2012'de vefat eden merhum iş insanı Şehmus Tatlıcı’nın kızı Gülşen İlter’in borcundan dolayı Tatlıcıların Kanlıca'daki yalısının bir kısmına haciz geldi.

Emlak uygulaması kullanıcıları dikkat! Kullanıcıların bilgileri çalındı!

Emlak uygulaması kullan binlerce kişinin kullanıcı verileri sızdırıldı. Uzmanlar, bu tür uygulamalar üzerinden kullanıcıların hassas bilgilerinin çalınması konusunda uyarıda bulundu.

Gayrimenkul dolandırıcıları boyut atladı! Kayıp şahıslar üzerinden 20 milyon liralık vurgun!

Gayrimenkul dolandırıcılarının yeni av yakalama modelini duyanlar inanamadı. Yalova'da gerçekleşen olayda ikinci kayıp şahıs üzerinden senet düzenleyip, üçüncü şahıs olarak senedi kendi üzerine ciroladılar.

Ev almak isteyenler aman dikkat! Ucuz diye hemen atlamayın, dolandırıcılar avını bekliyor! 

İnternetten ev ilanlarına bakarken ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Çünkü bazı fırsatçılık sahte ilanlarla dolandırıcılık yapıyor. Bunun son örneğine Kütahya'da rastlanıldı. İşte dolandırıcıların yeni oyunu...

İnternetten kiralık konut arayanlar dikkat! Dolandırıcıların akılalmaz oyun ortaya çıktı!

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber kiralık konut arayanlara öğrenciler de eklenince emlak dolandırıcılarına resmen gün doğdu. İşte internetteki ilanlardan bulduğu İstanbul Beylükdüzü'ndeki konut için 20 bin TL depozito ödemesine rağmen anahtarı teslim alamayan öğrencinin yaşadıkları..

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

Motosiklet Kullanıcılarına Ceza Uyarısı: Yanlış Bilgiyle Yola Çıkanlar Cezalandırılıyor

Son zamanlarda motosiklet kullanıcılarını ilgilendiren motosiklet ehliyeti sınıflarıyla ilgili tartışmalar gündeme geldi. 50 cc silindir hacmine sahip motosikletlerin B sınıfı ehliyetle kullanılabileceği açıklaması yapılmasına rağmen henüz yasal olarak kabul edilmedi.

İstanbul’da toplu ulaşıma son dakika düzenlemesi: İstanbulkart kullanıcılarının yetersiz bakiye sorunu sona eriyor! 

İBB Meclisi’nde alınan karar kapsamında dijital İstanbulkart kullanıcılarının, yetersiz bakiye halinde 15 liraya kadar eksi bakiye kredisi kullanılabileceği belirtildi. İşte ayrıntılar...

ATM’den işlem yapanlar sakın bu gaflete düşmeyin! Dolandırıcılar kol geziyor!

Bankaların ATM’lerinden gün aşırı milyonlarca kişi işlemler gerçekleştiriyor. Bundan dolayı da ATM'ler, dolandırıcıların en uğrak noktası oldu. İşte, dikkat edilmesi gerekenler!

Devlete olan borçların ilk taksit ödeme süresi uzatıldı!

Devlete olan borçların yapılandırılması için başvuru süreci bir ay daha uzatıldı. Karar Resmi Gazete'de açıklanarak yürürlüğe girdi. 

iPhone kullanıcıları dikkat! İnanılmaz bir iddia atıldı! iPhone gizlice fotoğraf mı çekiyor?

Son günlerde sosyal medyada dolaşan bir iddia, iPhone kullanıcılarını endişelendirmeye başladı. Söylentiye göre, iPhone'larımız her 5 saniyede bir gizlice fotoğraf çekiyormuş. Bu iddianın gerçekliği nedir? İşte detaylar...

İnternetten araç alıp satmak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi deşifre oldu!

Dolandırıcılar şimdi de internetteki araç ilanlarını hedef aldı. İnternetten araç alıp satmak isteyenlerin dikkatli olması gereken bu yeni dolandırıcılık yönteminde dolandırıcılar gözlerine kestirdikleri aracı satın alacakmış gibi yaparak satıcıyı akıllara durgunluk verecek şekilde dolandırıyor.

Birevim'den kentsel dönüşüm çağrısı! Yorgun ve yaşlı yapılar için sorumluluk almaya hazırız!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, yaşanan depremlerin Türkiye’deki yapı stoku sorununu gündeme getirdiğini belirterek özellikle İstanbul’da yaşlı ve yorgun yapıların yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Heyecan verici sürüş deneyimi ile BMW 1 serisi kullanıcılarını bekliyor! BMW 1 serisine Nisan ayında zam geldi mi?

Küresel manada kendisini kanıtlamış olan ve lüks araçlar çıkararak kullanıcılarına VIP hizmet sunan BMW şimdi de '1' serisi ile merak ediliyor. Yoldan geçerken herkesin gözleri ve ilgisini üzerine çekeceğiniz BMW 1'in Nisan ayı fiyatı ne oldu? İşte detaylar.

tatlıcıların Kanlıcadaki yalısı Haberi

tatlıcıların Kanlıcadaki yalısı

74 yaşında vefat eden ve ailesine 1.5 milyar dolarlık servet bırakan işadamı Şeyhmus Tatlıcı’nın kızı Gülşen İlter’e haciz geldi. Boğazın nezih semtleri arasında yer alan Kanlıca'da bulunan yalının 1/60 hissesi için Beykoz İcra Müdürlüğü'nce yaptırılan değer tesbiti sonucu 460 metrekarelik alanda yer alan yalı ve müştemilatın icradan dolayı açık artırma ile satışa çıkarıldı.

20 MİLYON DOLAR DEĞERİNDE


Sözcü gazetesi yazarı Derin Gökçe'nin yaptığı araştırmalara göre yalının piyasa değerinin yaklaşık 20 milyon dolar civarında olduğu uzmanlarca belirtiliyor. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Bosforce Yönetici Ortağı Ulvi Özcan Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada ‘'Yalının içini gezmedim ama dışarıdan gördüğüm kadarıyla güzel ve bakımlı bir yalı. Bugünkü piyasa koşullarında fiyat vermek oldukça zor olsa da iyi bir yalının her zaman piyasaya çıkmayacağını göz önüne almak gerekli. Ama hisse...