23 / 04 / 2024

TAV ABDde ihale kazandı

TAV ABDde ihale kazandı

TAV Havalimanları ATÜ, gerçekleşen ihaleyi kazanarak Teksas Eyaletindeki Houston George Bush Havalimanın’nda bulunan yaklaşık 700 metrekarelik duty free alanını 10 yıl süreyle işletme hakkını kazandı.

Tavşanlı Belediyesi Yalova'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Antalya Havalimanı ihalesini Fraport-TAV kazandı!

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırımı ve 25 yıllığına kiralanması için ihale yapıldı. İhalede en yüksek teklif 7 milyar 250 milyon avro ile TAV Havalimanı'ndan geldi.

TAV İşletme Hizmetleri, Arabistan'da ihale kazandı!

TAV İşletme Hizmetleri, Cidde'de bulunan King Abdulaziz Uluslararası Havalimanı'nda özel karşılama ve uğurlama hizmeti sunacak

Kütahya Tavşanlı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Kütahya Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tavşanlı (II Etap) Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 7 milyon 477 bin 310 TL olarak belirlendi.

Kütahya Tavşanlı İçme Suyu projesi için yer teslimi yapıldı!

Kütahya Tavşanlı'nın vizyon projesi içme suyunda ihale sürecinin tamamlanmasının ardından ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapıldı ve çalışmalar başladı.

TAV ABD'de ihale kazandı!

TAV Havalimanları ATÜ, gerçekleşen ihaleyi kazanarak Teksas Eyaletindeki Houston George Bush Havalimanın’nda bulunan yaklaşık 700 metrekarelik duty free alanını 10 yıl süreyle işletme hakkını kazandı.

Kütahya Tavşanlı'da kat karşılığı bina inşaatı yaptırılacak!

Tavşanlı Belediye Başkanlığı tarafından Yeni Mahalle Karayaka mevkiinde bulunan arsa üzerine kat karşılığı bina inşaatı yaptırılması işi 510 bin 500 TL'ye ihale edilecek.

Tavşancıl'daki tarihi binanın yenilenme çalışmaları devam ediyor!

TAVŞANCIL'DA bulanan eski ahşap binanın yenilenmesi için Büyükşehir Belediyesi ihale açtı. Sivil mimarlık örneğinin rekonstrüksiyon projesine uygun olarak rekonstrüksiyonu yapılacak ve tarihi eser özgün haliyle tekrar eski görkemine kavuşturulacak.

Kocaeli'de 3.8 milyon TL'ye Tavşancıl Belediye binası!

Kocaeli'de bulunan Eski Tavşancıl Belediye binasının olduğu taşınmaz Gebze 1. Satış Memurluğu tarafından 13 Mart 2015 günü saat 14:15 ile 14:30 arası ihale ediliyor.

Tavşanlı Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Tavşanlı Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait olan, Ulucami Mahallesi Yalvaç Sokağa cepheli Murat Gazi Parkı yanında bulunan 1 dükkan ve 16 daireden oluşacak olan köşe başı taşınmazı kat karşılığı ihale edecek

TAV, Libya'ya dönüş hazırlığında!

TAV Grubu Üst Düzey Yöneticisi şžener, 'İki mühendisi Libya 'ya  gönderdik. Orada son duruma bakıyorlar. Eğer çalışabilecek durum olursa Libya 'ya  dönmeyi umut ediyoruz' dedi

Bugsaş, ihale ile binek oto satacak!

Başkent Ulaşım ve Doğalgaz Hizmetleri, farklı model ve markalarda toplam 39 adet binek aracı satmak üzere ihale açtı. Araçların satışı, kapalı zarf pazarlık usulü ile 17 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.

Erzurum ve Adana'da satılık arsalar için ihale!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Adana Defterdarlığı'nın çeşitli taşınmazlarını satmak üzere ihale açtığı bildirildi.  

TAV ABDde ihale kazandı Haberi

TAV ABDde ihale kazandı

TAV Havalimanları iştiraki Atü Duty Free, ABD duty free pazarına Houston’dan girdi. ATÜ, gerçekleşen ihaleyi kazanarak Teksas Eyaletindeki Houston George Bush Havalimanın’nda bulunan yaklaşık 700 metrekarelik duty free alanını 10 yıl süreyle işletme hakkını kazandı. ABD'de havalimanı duty free operasyonu için tercih edilmenin çok önemli olduğunu vurgulayan TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, “Bu başarı sektörel olarak geldiğimiz noktayı bir kez daha ortaya koydu” dedi.


İFM...