23 / 04 / 2024

tavşanlı dubai projesi

tavşanlı dubai projesi

Dubai merkezli firma tarafından Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yapılacak çimento fabrikasının inşaatı için son hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projesi için beklenen tarih geldi! 409 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Şanlıurfa TOKİ projesinde 409 konut yer alıyor.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya tam 409 konutluk yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan Şanlıurfa'ya tam 409 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için resmen 2023 müjdesi geldi. Sadece bu ilçeye tam 303 yeni konut geliyor.

Tavşanlı Belediyesi Yalova'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kütahya Tavşanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Tavşanlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Tavşanlı sosyal konut projesi...

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! Hemen bu detaya bakın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini 16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Şanlıurfalılara son dakika ucuz konut müjdesi! 603 ucuz konut için düğmeye basıldı! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 22 Eylül'de ihaleye çıkacak...

TOKİ Şanlıurfa projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 603 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa projesinin ihalesini 22 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Şanlıurfalılara büyük müjde! 409 ucuz konut için düğmeye basıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Şanlıurfa projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman gerçekleştirilecek? İşte detaylar...

Kütahya Tavşanlı'da 22.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Tavşanlı İcra Dairesi, Kütahya ili, Tavşanlı ilçesi, Dağçeşme Mahallesi, Kızılkayaaltı Mevkii, 1877 ada 1 parseldeki mezhaba binasını ve içindeki teknik ekipmanlarını 22 milyon 1 bin 960 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir başvurularında bugün son gün!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan ve Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa etmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor.

tavşanlı dubai projesi Haberi

tavşanlı dubai projesi

Abdulla A. Al Ghurair Group of Companies firması Proje Koordinatörü Amir Tabak ve beraberindeki 12 kişilik heyet, Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır'ı ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Tabak, fabrikanın kurulacağı Ömerbey Sanayi Sahasında, çimento fabrikasının detay yerleşim planı çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Belediye Başkanı Çakır da, yaklaşık 300 kişilik istihdam sağlayıp yılda ortalama 2 milyon ton çimento üretecek fabrikanın, bölge ekonomisine önemli katkı sağlayacağını belirterek, yaklaşık 3 ay içinde çimento fabrikası inşaatına başlanacağını kaydetti.

Çakır, çimento fabrikasının yöre insanına önemli iş kapısı olacağını sözlerine...