19 / 04 / 2024

tayyip erdoğan stadı

tayyip erdoğan stadı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Akyazı Stadı'nın da yer aldığı kompleksin isminin "Recep Tayyip Erdoğan" olmasını teklif edip, "Bu kompleksin yapanı da yaptıranı da Sayın Erdoğan'dır" dedi

Çamlıca Camii'nin ismi Recep Tayyip Erdoğan olsun!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Çamlıca Camii’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adının verilmesini önerdi.

Nevşehir'de Recep Tayyip Erdoğan Proje okulu açıldı!

Nevşehir'de yapımı tamamlanarak bu yıl ilk kez öğrenci alan Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi törenle açıldı.

Osmangazi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda yaşam başladı!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda yaşam başladı. Bulvarın kentin yeni çekim merkezi olması planlanıyor.

Kilis Recep Tayyip Erdoğan Mesire Alanı'nda sona gelindi!

Kilis Belediyesine devredilen ismi Recep Tayyip Erdoğan mesire alanı olarak değiştirilen Resul Osman Dağı mesire yeri çalışmalarında sona gelindi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi lojmanlarının temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Güneysu İlçesi'nde temeli önceki gün atılan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin lojman inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Makedonya Recep Tayyip Erdoğan Stadı açıldı!

Makedonya'nın kuzeybatısındaki Gostivar şehrine bağlı Yukarı Banisa Köyü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adını taşıyan stat törenle hizmete açıldı.

Gökoğuz Yeri’nde Recep Tayyip Erdoğan kreşi açıldı!

Moldova Cumhuriyeti Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi Kıpçak köyünde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı'nın (TİKA) katkılarıyla açılan kreşe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi verildi.

Recep Tayyip Erdoğan Gana Millet Camisi inşaatını gezdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gana'nın başkenti Akra'da bulunan ve inşaatı devam eden Gana Millet Camii ve Külliyesi'ni ziyaret etti.

Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı'na Çamlıca Camii'ni anlattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile bir araya geldiği Conrad Otel'de, konuğuna Boğaz manzaralı odadan Çamlıca Tepesi'ndeki cami inşaatını gösterip bilgi verdi.

Sudan'da Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci Yurdu açıldı!

Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir, başkent Hartum'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adının verildiği kız öğrenci yurdunun açılışını yaptı.

Sudan Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci Yurdu açıldı!

Bin kişilik Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci Yurdu'nun açılışında konuşan Beşir, Türkiye ile özellikle eğitim alanındaki işbirliğini övdü. Beşir, eğitimin bir ümmet inşa etmek için ulusal bir görev olduğunu vurguladı.

Bursa Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı ne zaman açılacak?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2014 yılı Kasım ayında temeli atılan Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadın 2016 yılının ilk aylarında hizmete girmesi bekleniyor.

Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'deki Devlet Konukevi'ne taşındı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Çankaya'daki eski Dışişleri Konutu'ndan Beştepe'deki Devlet Konukevi'ne taşındığı bildirildi. Erdoğan, 7 Aralık'tan Ankara'da ikametgah olarak Devlet Konukevi'ni kullanmaya başladı.

tayyip erdoğan stadı Haberi

tayyip erdoğan stadı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı ilk toplantısı dün gerçekleşirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, meclise sunduğu dilekçe ile Akyazı'da stadyum ve diğer spor tesislerinin yapılmakta olduğu alana, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin verilmesini talep etti. Gümrükçüoğlu, "Bu tesislerin yapanı da yaptıranı da Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi. Öneri oy çokluğu ile kabul edilerek gündeme alındı ve görüşülmek üzere Kültür Komisyonu'na havale edildi. Bu arada Trabzonspor da stadın isim hakkı için pek çok şirket ve grupla görüşmelerini sürdürüyor. 


ÖZLEM BİTECEK

Üç büyükleri 17 maçtır yenemeyen Trabzonspor, 875 günlük hasreti bitirmek için F.Bahçe maçını bekliyor. 3 Temmuz sürecinden bu yana oynanan 9 karşılaşmada da sarı-lacivertli rakibini yenemeyen Trabzonspor, şeytanın bacağını kırmak istiyor.


F.BAHÇE İZDİHAMI

Trabzon-F.Bahçe maçının biletleri satışa çıktı. Fiyatlar 40 ila 500...