26 / 04 / 2024

TBMM binalarında sığınak var mı

TBMM binalarında sığınak var mı

Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, TBMM binalarında sığınak bulunup bulunmadığına ve muhtemel saldırılara karşı alınan güvenlik tedbirlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Emekli maaşlarında sıfır artış şoku: Kök aylık 10 bin TL olmazsa, maaşlara hiç zam gelmeyecek! 

Sayıları 6 milyonu bulan ve en düşük 10 bin TL şeklinde belirlenen maaşı alan emeklilerin bir bölümü, TBMM'de kök maaşlarında herhangi bir düzenlemeye gidilmezse Temmuz'da sıfır maaş artışıyla karşılaşacak. Peki sıfır maaş artışı sorunu nasıl çözülecek? 

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Altını olanlar acilen 25 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın!

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme... Altını olanlar acilen 25 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın... İşte son dakika altın fiyatları...

Ticaret Bakanlığı'ndan 2. el araç satış ilanlarında sıfır atarak tüketiciyi aldatanlara uyarı!

Ticaret Bakanlığı 2. el araç satış ilanlarında sıfır atarak tüketiciyi aldatanlara uyarı yaparak, gerçeklik taşımayan nitelikteki ilanları verenler hakkında idari para cezası uygulanabileceğini belirtti.

2023 iş yerleri kira zam oranı ne kadar? İş yer kira artış oranında sınırlama var mı?

Mayıs ayı enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından kira zam oranları da netlik kazandı. Peki, 2023 iş yerleri kira zam oranı ne kadar? İş yer kira artış oranında sınırlama var mı? işte detaylar...

Altın fiyatlarında sürpriz düşüş! Son dakika altın fiyatlarını gören inanamadı! İşte 24 Nisan 2023 altın fiyatları!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen altın fiyatlarında sürpriz düşüş yaşanıyor. Tek tek açıklanan son dakika altın fiyatlarını gören inanamadı. İşte 24 Nisan 2023 altın fiyatları...

Orta Gelirliye Konut Kampanyası sektörü kilitledi! Konut satışlarında süreler 1-2 aydan 6 aya yükseldi! 

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası'nın açıklanacak olması, konut sektörünü kilitledi. Konut satışlarında süreler 1-2 aydan 6 aya yükseldi. İşte ayrıntılar...

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Almanya'dan kış aylarında enerji tasarrufu için 7 önlem! Rusya doğal gazının garantisi yok

Almanya’da mevcut hükümet, kış dönemine girmeden hemen önce kamu binalarında ısıtma ve aydınlatmaları kısıtlayan bir dizi enerji tasarrufu önlemine onay verdi. Hükümet, uygulamaya girecek önlemler ile doğal gaz kullanımını % 2 azaltmayı hedefliyor. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıüğı'nda sürpriz atamalar! Resmi Gazete'de yayımlandı

Asgari ücret zammı ve memurlara 3600 ek gösterge çalışmalarının karargahı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda sürpriz atamalar gerçekleşti. Karar, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte detaylar..

Darphane Binaları'nda ofis yapılacak iddiası!

İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nde meydana gelen taşınma haberleri gündemden düşmüyor. Konuya ilişkin konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, müzelerden boşaltılan darphane binalarında Cumhurbaşkanlığı bürokratlarına ofis yapılacağını ileri sürdü.

Kamu binalarında enerji verimliliği ile 870 milyon TL tasarruf yapılacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, kamu binalarında enerji verimliliğiyle sağlanan tasarruf miktarını 2023'e kadar 870 milyon TL tasarruf hedeflediklerini dile getirdi. 

Alican Sığınak Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Alican Sığınak Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak tarafından kuruldu.

TBMM binalarında sığınak var mı Haberi

TBMM binalarında sığınak var mı


Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, TBMM binalarında sığınak bulunup bulunmadığına ve muhtemel saldırılara karşı alınan güvenlik tedbirlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Dudu sorularının TBMM Başkanı İsmail Kahraman tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Dudu önergesinde "Türkiye'de 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen kanlı darbe girişimi, tarihimiza kara bir leke olarak geçecektir. Kurtuluş Savaşı'nda bile bombalanmayan Gazi Meclisi'ne odru içinde örgütlenen Gülen cemaati mensuplarının uçaklarla yaptığı bombalı saldırı, esasında parlamenter demokratik laik Cumhuriyet'i yıkmaya yönelik bir saldırıdır.


Parlamenter, demokratik laik Cumhuriyet'e yapılan bu darbe girişimi TBMM'deki güvenlik zafiyetini de gözler önüne sermiştir. Milli iradenin tecelli ettiği Meclis, Türkiye'nin kalbidir ve birinci derecede korunması gereken devlet organıdır.


Uçak ve helikopterlerce yapılan saldırıya TBMM'de görevli polislerin tabancalarla karşılık verebildiği gece yarısı gelen kalaşnikofların da yetersiz kaldığı bu güvenlik...