25 / 04 / 2024

TBMM mutfak ve kapılar yenileniyor mu

TBMM mutfak ve kapılar yenileniyor mu

TBMM’de hummalı bir yeniden yapılanma çalışması sürüyor. Her gün binlerce kişinin yemek yediği mutfak yenilenecek, tüm kapılar elden geçirilecek ve 375’i yeniden yapılacak. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. 

Bakan Şimşek'ten emekli ve asgari ücret maaşlarına ilişkin son dakika açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda sunum yaptı. Bakan Şimşek, "Çalışanlarımızı ve emeklilerimizi enflasyona ezdirmedik ve bundan sonra da ezdirmeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonu açıklaması!

12’nci Kalkınma Planı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kalkınma Planı üzerinde yapılan görüşmelerde kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonuna ilişkin birtakım açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Yılmaz’dan milyonları ilgilendiren deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başlayan 2024 yılı bütçesinin görüşmelerinde deprem ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, deprem hasarları için 1 trilyon 28 milyar lira kaynak ayrıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan dar ve orta gelirlilere konut müjdesi! Hayaller gerçek oluyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda 12’nci Kalkınma Planı'nı sunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dar ve orta gelirlilere konut müjdesi verdi. Yılmaz, en az 375 bin sosyal konut üretiminin hedeflendiğini söyledi.

Günlük kiralık evlere ilişkin düzenleme TBMM’den geçti! İşte düzenlemenin detayları...

AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Yasalarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yasa Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Linens'ten dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerine yüzde 30 bahar indirimi! İşte Linens güncel fiyat listesi

Bahar geldiğinde ev dekorasyonunu yenilemek isteyenler için harika bir fırsat doğdu! Linens, dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerinde %30 indirim kampanyası başlattı. Bu fırsatı kaçırmayın ve evinizi güzelleştirmek için gerekenleri uygun fiyata edinin. İşte detaylar ve fiyat listesi...

Yeni Konut Finansman Programı kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda! 

Yeni Konut Finansman Programı'na ilişkin kanun teklifinin etki analizine göre, 50 bin konut için Hazine katkısının maliyetinin bu sene 2,75 milyar TL; 2023, 2024 ve 2025 yılları için toplam 18 milyar 220 milyon TL olması öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

Emekli ve memurların maaş farkı ne zaman ödenecek? Maaş zam farkları ne zaman yatırılacak? İşte o tarih!

Sonuçları bildirilen enflasyon oranı ve ek zamma göre memur ve emekli maaşlarına yüzde 30 artış gelmişti. Buna göre memur ve memur emeklileri 2023’ün ilk 6 ayı için yüzde 30 oranında zam aldı, kanun teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Peki yaşanan bu gelişmelere göre söz konusu bu

Emekli ve memur zammı Meclis’ten geçti! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Memur ve emekli maaşlarına yüzde 30 zammı içeren düzenlemeleri de içeren yasa teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.

Mudo'da mutfak ve sofra ürünlerinde 2. ürüne ek yüzde 50 indirim kampanyası! 31 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mudo'da mutfak ürünlerinde ikinci ürüne indirim fırsatı. Peki Mudo'da mutfak ürünlerinin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 31 Aralık 2022 fiyat listesi...

English Home'da mutfak ve sofra ürünlerinde yüzde 60 indirim! İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi

English Home, Ekim ayında da indirimlerine devam ediyor. Sofra ve mutfak ürünlerine yüzde 60'a varan fiyat indirimi yapıyor. İşte detaylar...

TBMM mutfak ve kapılar yenileniyor mu Haberi

TBMM mutfak ve kapılar yenileniyor mu

Hürriyet'ten Hacer Boyacıoğlu'nun haberine göre; TBMM’de hummalı bir yeniden yapılanma çalışması bulunuyor. Binlerce kişinin her gün yemek  yediği mutfak yenilenip tüm kapılar elden geçirilecek. Ayrıca 375'i yeniden yapılacak. 


300 GÜNDE TAMAMLANACAK:

Milletvekilleri dışında ziyaretçilere ve personele de hizmet veren TBMM mutfağı için 19 Haziran’da ihaleye çıkıldı. 

Şartnameye göre TBMM üyeleri mutfağında tadilat çalışmaları yapılacak, mutfağın mekanik unsurları ve ekipmanı da elden geçirilecek. 

İhale sonuçlandıktan sonra sözleşme imzalanacak. 2 gün içinde projeye başlanacak, yer tesliminden itibaren 300 gün içinde ise tüm çalışmaların tamamlanması gerekecek. 

 
791 KAPI ELDEN GEÇİRİLECEK: 

Diğer ihaleye göre Meclis’in kapıları da yenilenecek.  Proje kapsamında 375 kapı orjinaline uygun olarak yapılacak. Mevcut kapılardan sökülen aksesuarlar parlatılıp, temizlendikten sonra varsa eksikleri temin edilip, yeni yapılan kapılara...