16 / 04 / 2024

tchibo kahve makinası 2013

tchibo kahve makinası 2013

Uzun yıllardır dünya kahve sıralamasının en üst noktalarında yer alan Tchibo; kolay kullanımlı yeni kahve makinesi Picco’yu tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattında satışa çıkardı.

Teknosa’da kasım coşkusu! Tablette 2 bin 500 liraya varan hediye kupon ve indirim fırsatları!

Teknoloji perakendeciliği alanında hizmet veren Teknosa, kasım ayında binlerce üründe birbirinden cazip fırsatlarla dolu çeşitli kampanyalar hazırladı. Kahve makinasından tablete, bilgisayardan bluetooth kulaklıklara kadar çok sayıda ürün avantajlı fiyatlardan tüketiciye sunulacak.

Babalar günü hediyesi mi arıyorsunuz? Teknosa'dan Arzum Türk kahve makinesi indirimini kaçırmayın! 

Babalar gününe özel kampanyalar düzenleyen firmalar bi4biri,yle yarışır gibi indirim düzenliyorlar. Teknosa'da Arzum kahve makinasını indirime soktu. Babalarını sevindirmek isteyen indirimin detaylarını merak ediyor.

Kahve markası Tchibo'dan yatırım! Türkiye'yi merkez yapıyor!

Alman perakende ve kahve titanı Tchibo, Türkiye'deki yatırımlarını yeni bir enerjiyle yoğunlaştırmaya başladı. Marka, Türkiye'yi kahve sektörünün kalbinde konumlandırmayı hedeflerken, paketleme süreci için iş birliği fırsatlarına gözünü dikti.

Alman kahve devi Tchibo yeni yatırımlarla Türkiye’yi merkez yapacak!

Alman perakende ve kahve devi Tchibo, Türkiye’yi kahvede merkez haline getirip 70 ülkeye buradan ihracat yapmayı hedefliyor. Şirket, 2027'ye kadar da mağaza sayısını 2 katına çıkaracak.

Tchibo’dan Anneler Günü'ne özel ürünler ve özel fiyat listesi! işte Tchibo'da şaşırtan fiyatlar

Gerçek kahve lezzetini arayan annelere en lezzetleri kahve çeşitleri ve fonksiyonel kahve makineleri, stilinden ödün vermeyenlere ise kolyeden çantaya birbirinden şık tasarımlı aksesuarlar, Tchibo’nun Anneler Günü’ne özel sunduğu en uygun hediye seçenekleri arasında.

Bim'in bu fırsatı kaçmaz! Kahve makinasına öyle bir indirim yaptı ki 2 gün bile bekleyemeyeceksiniz bile

Fiyat indirimlerinin ardı arkası kesilmiyor. BİM 10 Şubat aktüel ürünler listesini paylaştı. Cuma gününü iple çeken  vatandaşlar indirim kataloğunu merak ediyor. İşte 10 Şubat 2023 indirimli fiyat listesi

Tchibo Barista filtre kahve çeşitleri ne kadar? İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi..

Tchibo Barista ailesini, Tchibo Barista Classic ve Tchibo Barista Intense isimli iki yeni kahve ile genişletti. Peki Tchibo Barista Classic ve Tchibo Barista Intense kaç TL'den satışa çıktı? İşte Tchibo Barista Classic ve Tchibo Barista Intense,  17 Ocak 2023 fiyat listesi..

Philips’ten içinizi ısıtan haber! Meraklıları sakın kaçırmayın! Çelik termoslu filtre kahve makinesi sonunda Türkiye’de

Soğuk kış günlerinde artık kahveniz sıcak kalacak. Philips, uzun zamandır Türkiye’de satışı olmayan çelik termoslu filtre kahve makinasını satışa açtı. Benzerlerine açık ara fark atabilecek nitelikteki ürünün fiyatı da içinizi ısıtacak.

Starbucks’tan tüm kahve ürünlerine zam! İşte yeni fiyatlar!

Günlerdir ürünlerine zam yaptığı söylenen dünyanın en tanınan kahve markası ABD'li Starbuck, sonunda yapılan zammı duyurdu, yapılan açıklama sonrası Starbucks'ın yen fiyatları da belirlendi. İşte yeni fiyatlar...

En uygun fiyatlı filtre kahve makinesi hangisi?  3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Son yıllarda en sevilen sıcak içeceklerde çayın tahtını sallayan filtre kahve giderek yaygınlaşıyor. Peki en ucuz filtre kahve makinesi hangisi? Fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? İşte detaylar…

Teknosa’da 12 bin 669 TL’ye Samsung Galaxy S20 FE alana Arzum Okka Türk Kahve Makinesi hediye! 2 Ocak 2023 fiyat listesi

Teknosa’da 14 bin 499 TL yerine 12 bin 669 TL’ye satılan Samsung Galaxy S20 FE alana Arzum Okka Türk Kahve Makinesi hediyesi ediliyor. 4 Ocak’ta bitecek kampanya için elinizi çabuk tutun!

Kahve tutkunları bu kampanyayı kaçırmayın! Tchibo’da taze çekilmiş kahvelerde görülmemiş kampanya!

Kahve uzmanı markaların önde gelenlerinden Tchibo,  taze çekilmiş, kapsül ve barista dahil tüm kahvelerde kampanya başlattı.  Hangi kahvelerde  ne kampanyası var? Fiyatlar ne kadar düştü?

Tchibo’dan yılın beklenen indirimi başladı! İşte 22 Aralık Fiyat Listesi

70 yılı aşkın kahve uzmanlığıyla 2005 yılından bu yana Türkiye’de hizmet veren Tchibo, çok çeşitli kategorilerde ürünlerinde yılın beklenen indiriminin startını verdi. Tchibo'da hangi ürün kaç TL indirime girdi. Tchibo'da indirime giren ürünler hangileri? İşte o ayrıntılar...

tchibo kahve makinası 2013 Haberi

tchibo kahve makinası 2013


2013 yılının son çeyreğinde satışa çıkan Picco kahve makinesi, kullanışlı olduğu kadar sevimli de. Uygun boyutlardaki tasarımı ile mutfaklarda yer kaplamayan Picco; plajları anımsatan Sand beach, enerjik Blue-wave, neşeli Violet-flower, sade White-snow ve tutkulu Black-volcano renkleriyle her tarzdaki ev için ideal. İki farklı basınç sistemi, ayarlanabilir su ve fincan sehpası, hızlı hazırlama süresi ve Eco Top Ten sertifikası ile kahve severlere birbirinden lezzetli tatlar vadeden Picco, günün yoğunluğu içerisinde bir kahve molasıyla enerji toplamak isteyenler için ideal bir tasarım. Üstelik 99,95 TL’lik tanışma fiyatı ve 2 kutu kapsül kahve hediyesiyle çok avantajlı. 


Picco’yla günün her saatine uygun bir kahve lezzeti


Tchibo, yeni makinesi Picco ile günün her saatine uygun farklı bir lezzet vadediyor. Kahvenin benzersiz aromasını koruyan ve hava geçirmeyen kapsüller...