28 / 03 / 2024

tek odalı ev

tek odalı ev

Sivas'ta tek katlı derme çatma ahşap evde yalnız yaşayan 85 yaşındaki Fatma Koç, ekonomik sıkıntılarla da mücadele ediyor. Koç, en büyük hayalinin kira ödemeyeceği tek odalı evde oturmak istediğini söyledi.

İstanbul'daki ortalama kira ile Manhattan'da tek odalı bir ev bile tutulamaz! Kiralar neden bu kadar yüksek?

Manhattan'daki ve İstanbul'daki kira fiyatları Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın yaptığı "İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu? Biz İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı" açıklamasından sonra gündeme geldi. Peki fark ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tek ev sahibi olanlar dikkat! 

Tek ev sahibi olan vatandaşlar belediyeye gidip araştırma yapabilirler. Yapılan açıklama da tek ev sahibi olan tapu sahiplerine 4.862 Türk Lirası para iadesi için emsal karar çıktığı kaydedildi. İşte haberin merak edilen detayları..

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

EYT'den emekli olanlara emlak vergisi muafiyeti müjdesi!

Emeklilere 200 metrekareden küçük tek bir ev için emlak vergisi muafiyeti uygulanıyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi kapsamında emekli olanlar bu muafiyetten nasıl yararlanacak?

Uygun fiyatlı ev alabilmenin tek yolu yeni arsa üretiminden geçiyor!

Sektörün yeni konut üretebilmesi için arsa üretilmesi gerektiğini söyleyen FCTU Yönetim Kurulu Başkanı  Gülçin Okay, vatandaşların yeni ev alabilmeleri ve inşaat firmalarının da uygun fiyatlarla ev yapabilmesinin tek yolu yeni arsa üretilmesinden geçtiğini söyledi. 

Tek katlı prefabrik ev ne kadar? 1+1 prefabrik ev fiyatı kaç lira?

Beton ev yerine prefabrik ev almak isteyenler güncel fiyatları merak ediyor. Peki, Tek katlı prefabrik ev ne kadar? 1+1 prefabrik ev fiyatı kaç lira? İşte detaylar...

Ev alacaklara son dakika müjdesi: O ilde bahçeli ev satılıyor! Bu tarihe aman dikkat! 

Kastamonu İl Özel İdaresi, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Camikebir Mahallesi, Müezzin Mevkiinde yer alan tek katlı ev ile bahçesini satıyor. Peki Kastamonu İnebolu'da yer alan bahçeli evin fiyatı ne kadar? 

Ev sahipleri ve kiracıların gözü yeni kira kararında! İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının gözü yeni kira kararında... İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları...

Prefabrik ev fiyatı düştü mü? Tek katlı prefabrik evler ne kadar?

Prefabrik ev fiyatları ne kadardır? Prefabrik evlerin fiyatları metre farkına bağlı olarak değişmektedir. Peki “Tek katlı prefabrik evler ne kadardır?” İşte detaylar!

Sadece 325 bin TL'ye 2+1 ev fırsatı! 3+1'ler ise 417 bin TL'den başlıyor! İşte tek tek prefabrik ev fiyatları...

Prefabrik evler, modern inşaat teknolojileriyle üretilen, fabrikada önceden üretilmiş ve daha sonra montajı yapılan konutlardır. Depreme dayanıklı olmaları, enerji verimliliği sağlamaları ve çevre dostu yapılarıyla dikkat çekmektedir.

Tek katlı prefabrik evler ne kadar? Devlet prefabrik ev desteği veriyor mu?

Vatandaşlar devket tarafından sağlanan prefabrik ev desteğinin ne kadar olduğunu sorguluyor. Peki, devlet ne kadar destek veriyor? tek katlı prefabrik ev ne kadar? İşte detaylar...

Ev hanımlarına aylık 1100 lira ödeme yapılacak! İsteyen tek seferde 13.200 TL alabilir!

Ev hanımları için yeni destek programı duyuruldu. Bu programa göre ev hanımları tek seferde 13.200 TL alabilecek.

120 metrekare 3+1 prefabrik ev ne kadar? En ucuz prefabrik fiyatı ev ne kadar? İşte tek tek prefabrik ev fiyatları!

120 metrekare 3+1 prefabrik ev ne kadar? En ucuz prefabrik fiyatı ev ne kadar? İşte tek tek prefabrik ev fiyatları... Hemen bakın...

tek odalı ev Haberi

tek odalı ev

Sivas'ta tek katlı derme çatma ahşap evde yalnız yaşayan ve kemik erimesi nedeniyle yaklaşık 10 yıldır ayağa kalkamayan 85 yaşındaki kadın, zor koşullarda tüm işlerini dizleri üzerinde sürünerek yapıyor.


Dedebalı Mahallesi'ndeki 3 odalı evin tek odasında yaşamını sürdüren Fatma Koç, 3 ayda bir aldığı 700 lira yaşlılık maaşıyla geçinmeye çalışıyor. Oturduğu eve aylık 200 lira kira ödeyen Fatma nine, faturalarını ve yiyecek masrafını karşılamakta da zorlanıyor. Sivas Valiliğinin kışın yaptığı kömür yardımıyla ısınma ihtiyacını karşılayan Koç, Sivas Belediyesi Hayat Ağacı Derneği'nin verdiği günlük bir ekmekle de karnını doyuruyor.


Şeker, tansiyon ve kemik erimesi hastalığı bulunan ve yaklaşık 10 yıldır dizlerinin üzerinde sürünerek işlerini yapan Fatma nine, sağlığının yanı sıra ekonomik sıkıntılarla da mücadele ediyor. Ev sahibinin evden çıkarmak istediği iddia edilen...