28 / 03 / 2024

tekfen emlak geliştirme HEP İstanbul

tekfen emlak geliştirme HEP İstanbul

Tekfen güvencesiyle hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde ‘Taksite Mola’ kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor...

Hep İstanbul'da peşin ödemelerde yüzde 6 indirim fırsatı!

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde kampanya sürüyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 6 indirim yapılıyor.

HEP İstanbul'da Hep Avantaj kampanyası devam ediyor!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde yaz ayları boyunca devam edecek avantajlı paketlerin sunulduğu ‘HEP AVANTAJ’ kampanyası devam ediyor.

HEP İstanbul'da 3 paketli yaz kampanyası başladı!

3 farklı paketten oluşan yaz kampanyası başlayan projede Tekfen Emlak Geliştirme imzası bulunuyor. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen proje 11 blok ve 14 sıra bina ünitesinden oluşuyor.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Ftg Emlak Geliştirme Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ftg Emlak Geliştirme Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hermann Wıeser tarafından kuruldu.

tekfen emlak geliştirme HEP İstanbul Haberi

tekfen emlak geliştirme HEP İstanbul

HEP İstanbul hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın


Tel: 444 8 437

http://www.hepistanbul.com.tr/


Tekfen Emlak Geliştirme, Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirdiği HEP İstanbul projesi ile hayatlarının evine sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor.


HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak. Yüzde 25 peşinat ödeyerek, banka kredisi kullananlar vadesi ne olursa olsun ödemelerine Ocak 2017’de başlarken, HEP İstanbul’da yaşam Nisan 2017’de başlayacak. 


Taksitler Ocak 2017’de başlıyor...

Tekfen kalitesini, HEP İstanbul projesiyle avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sunmaya devam ettiklerini belirten  Tekfen Emlak Geliştirme  Genel Müdürü Ömer Egesel, “Tekfen olarak, ‘Taksite Mola’ kampanyasıyla 2016 yılı boyunca taksit ödemeden HEP İstanbul’dan...