18 / 04 / 2024

Tekirdağ şiddetli yağış

Tekirdağ şiddetli yağış

Tekirdağ'da şiddetli yağış nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı, bir çok araç su birikintilerinde kaldı, ev ve iş yerlerini su bastı.Kentte öğleden sonra etkili olan şiddetli yağış, bazı yollarda su birikmesine neden oldu. 

Meteoroloji uyardı! Fırtına ve kar geri geliyor...

Yurt genelinde hafta sonu yine fırtına, şiddetli yağmur ve kar yağışı meydana geleceği açıklandı. Geçtiğimiz hafta sonu birden azalan sıcaklıklar ile İstanbul'a uzun bir zamandan sonra kar yağmasına neden olmuştu. İstanbul Valiliği hafta sonu kar yağışının olacağını bildirdi. İşte ayrıntılar...

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan felaket haberi gelmişti. Migros'tan flaş ayçiçek yağı adımı. Fiyatlarda flaş gelişme

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan son gelen haberlere göre ayçiçek tarlaları zarar gördü. Migros ise ayçiçek yağında flaş bir hamle yaptı.

El Nino kakao üretimine darbe vurdu! Çikolata üretiminde kriz büyüyor!

Kakaonun en çok yetiştirildiği yer olan Batı Afrika’da şiddetli yağış ve El Nino’ya bağlı hava olayları nedeniyle bu yılki hasat verimsiz oldu. Bu durumun çikolata üretimini olumsuz yönde etkileyeceği belirtildi.

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

AFAD, Ankara için kırmızı alarm yaktı! Şiddetli yağışlar devam ediyor!

AFAD, Ankara'da kırmızı alarm! Şiddetli yağışlar akşama kadar sürecek, sel ve taşkın riski artıyor, vatandaşlara dışarı çıkmama uyarısı! İşte ayrıntılar...

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

Yaklaşan günlerde şiddetli yağışlar geliyor! İşte hava durumu tahmini!

Meteoroloji yetkilileri, ülkemizde yakında günlerce sürecek ve etkileri oldukça yoğun olacak şiddetli yağışlar beklendiği konusunda kritik bir uyarıda bulundu. İşte detaylı hava durumu tahmini...

MGM açıkladı: Hafta sonu planları iptal! Öyle bir yağış geliyor ki!

Hafta sonu plan yapan vatandaşlar için MGM açıkladı! Planlar iptal şiddetli yağmurlar geliyor.  Genel Müdürlüğü son zamanlarda bahar yağmurlarının barajlardaki doluluk oranlarını artırdığını belirtirken, aynı zamanda kuvvetli yağışlar konusunda uyarıda bulundu.

Marmara bölgesi için 'şiddetli yağış' uyarısı!

Yarın için Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi'nde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den sarı alarm: 22 şehir için geçerli!

Meteoroloji Genel Müdürü, yağış uyarısında bulunarak vatandaşların önlem alması gerektiğini söyledi. Şiddetli yağışın etkili olacağı iller de açıklandı. Detaylar haberimizde.

Meteorolojiden'den flaş uyarı! Hemen bakın, son dakika! Bayramda hava böyle olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale illeri için şiddetli yağış uyarısı yayınladı. Bayram'da bütün bölgelerde hava böyle olacak. İşte ayrıntılar...

Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri dikkat! Eğitime bir gün ara verildi! Pazartesi okullar açık mı? Son dakika

Anaokulu, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12. sınıflar dikkat! Yarın Şanlıurfa'da etkili olması beklenen şiddetli yağışlar sebebiyle, kent merkezinde eğitim ve öğretime ara verildi. İşte ayrıntılar...

2023 TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün çekilecek? İzmir, Edirne, Tekirdağ...

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuralarının çekileceği tarih binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İzmir, Edirne ve Tekirdağ’da yaşayanlar, TOKİ İzmir kuraları ne zaman, hangi tarihte? sorusuna yanıt arıyor.

Tekirdağ şiddetli yağış Haberi

Tekirdağ şiddetli yağış

Sağanak nedeniyle kent merkezindeki su biriken bazı yollar trafiğe kapatıldı, ev ve iş yerlerini su bastı


Tekirdağ'da şiddetli yağış nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı, bir çok araç su birikintilerinde kaldı, ev ve iş yerlerini su bastı.


Kentte öğleden sonra etkili olan şiddetli yağış, bazı yollarda su birikmesine neden oldu. Barbaros Caddesi'nde, Altınova Köprüsü'nün altındaki yol, su birikintisi nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bazı araçlar, köprü altından geçmek isterken biriken suda mahsur kaldı.


Cumhuriyet Meydanı'nın bir bölümünde park halindeki araçlar su altında kaldı, bazı araçlar trafikte seyirde güçlük çekti. Bazı ev ve iş yerlerinin bodrum katlarını su bastı. Vatandaşlar ve belediye ekiplerinin, suyu tahliye çalışmaları sürüyor.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, su baskınlarına karşı çalışma başlatırken, AFAD ve itfaiye ekipleri de su altında mahsur kalan bazı...