24 / 04 / 2024

Tekirdağda şiddetli yağmur

Tekirdağda şiddetli yağmur

Tekirdağ'da şiddetli yağış nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı, bir çok araç su birikintilerinde kaldı, ev ve iş yerlerini su bastı.Kentte öğleden sonra etkili olan şiddetli yağış, bazı yollarda su birikmesine neden oldu. 

AFAD, Ankara için kırmızı alarm yaktı! Şiddetli yağışlar devam ediyor!

AFAD, Ankara'da kırmızı alarm! Şiddetli yağışlar akşama kadar sürecek, sel ve taşkın riski artıyor, vatandaşlara dışarı çıkmama uyarısı! İşte ayrıntılar...

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Yaklaşan günlerde şiddetli yağışlar geliyor! İşte hava durumu tahmini!

Meteoroloji yetkilileri, ülkemizde yakında günlerce sürecek ve etkileri oldukça yoğun olacak şiddetli yağışlar beklendiği konusunda kritik bir uyarıda bulundu. İşte detaylı hava durumu tahmini...

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Türkeri ve Sıddık Bağatur ortaklığında kuruldu.

Tekirdağ'da 90 bina ile 7 okula yıkım kararı!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın Marmara'da büyük depremin Tekirdağ'da olacağını öne sürmesinden sonra şehirde vatandaşlar arasında tedirginlik yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan 90 binada ve 7 okulda yıkım kararı alındı.

Ch Yağmur Yapı Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ch Yağmur Yapı Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hiyasettin Yağmur tarafından kuruldu.

Tekirdağ'da lojman inşaatında göçük: 1 işçi öldü!

Tekirdağ'da cezaevi lojman inşaatında yaşanan göçük sırasında toprak altında kalan işçi Eşref Dere (52) yaşamını yitirdi.

Hindistan'da şiddetli yağışlar nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı!

Hindistan'ın güneyinde bulunan Telengana eyaletinde şiddetli yağışlar nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı. Yıkılan evlerin altında kalan 15 kişi hayatını kaybetti.

Yağmur Ünal'dan miras kavgası açıklaması!

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, pek çok ünlü sanatçının ölümünden sonra yaşanan miras kavgalarına ilişkin kendisine sorulan soru üzerine açıklamalarda bulundu. Ünal, ablasıyla arasında öyle bir olay yaşanmayacağını söyledi.

Ygr Yağmur İnşaat Mühendislik Turizm Reklam Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ygr Yağmur İnşaat Mühendislik Turizm Reklam Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Almaz tarafından kuruldu.

Tekirdağ'da bütçe yetersizliği nedeniyle okullar onarılamıyor!

Tekirdağ'da MEB İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı’nın 2019 yılı faaliyet raporuna göre birçok okulun 2019 yılında tamamlanması planlanan onarım ve tadilat işleri bütçe yetersizliği nedeniyle hayata geçirilemedi.

Özbekistan'da baraj duvarı çöktü, yüzlerce ev sular altında kaldı!

Özbekistan’da, şiddetli yağış nedeniyle baraj duvarı çöktü, yüzlerce ev sular altında kaldı...

Tekirdağ'da inşaattan düşen işçi öldü! 

Tekirdağ’da bir inşaatta çalışan işçi Hayri Karbuz, beton zemine düşerek hayatını kaybetti...

Tekirdağda şiddetli yağmur Haberi

Tekirdağda şiddetli yağmur

Sağanak nedeniyle kent merkezindeki su biriken bazı yollar trafiğe kapatıldı, ev ve iş yerlerini su bastı


Tekirdağ'da şiddetli yağış nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı, bir çok araç su birikintilerinde kaldı, ev ve iş yerlerini su bastı.


Kentte öğleden sonra etkili olan şiddetli yağış, bazı yollarda su birikmesine neden oldu. Barbaros Caddesi'nde, Altınova Köprüsü'nün altındaki yol, su birikintisi nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bazı araçlar, köprü altından geçmek isterken biriken suda mahsur kaldı.


Cumhuriyet Meydanı'nın bir bölümünde park halindeki araçlar su altında kaldı, bazı araçlar trafikte seyirde güçlük çekti. Bazı ev ve iş yerlerinin bodrum katlarını su bastı. Vatandaşlar ve belediye ekiplerinin, suyu tahliye çalışmaları sürüyor.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, su baskınlarına karşı çalışma başlatırken, AFAD ve itfaiye ekipleri de su altında mahsur kalan bazı...