20 / 04 / 2024

teknosa apple telefon

teknosa apple telefon

Teknosa, yaz mevsimine özel olarak Apple marka akıllı cep telefonlarında Haziran fırsatlarını sundu! Tatilden önce yeni iPhone'unuza kavuşun! Peki, Teknosa'da Apple telefonlar ne kadar? İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Apple'ın merakla beklenen iPhone 15 serisi geliyor: İşte özellikler ve fiyatlar!

Apple'ın son teknoloji akıllı telefon serisi iPhone 15, yaklaşıyor. Sızıntılar, seri hakkında heyecan verici ayrıntıları gün yüzüne çıkarıyor. İşte ayrıntılar...

Taksitle Apple iPhone 13 nasıl alınır? Kaç taksit yapılıyor? 

Apple iPhone 13 alacaklara Teknosa'dan müjdeli bir haber geldi. Taksitle iPhone almak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın! İşte detaylar...

Teknosa'da Apple iPhone 11 fiyatları dikkat çekti; Taksit oluyor mu?

Teknosa'da Apple iPhone 11 fiyatları dikkat çekerken alıcılar "taksit oluyor mu?" diye sordu. İşte detaylar...

Apple Türkiye'den İPhone fiyatlarına büyük zam! En pahalı İPhone 86 bin TL oldu! İPhone 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine büyük zam yaptı. Gelen son zamların ardından en pahalı İPhone telefon fiyatı 86 bin TL oldu. İşte  İPhone 1 Temmuz 2023 güncel fiyat listesi.

Satıştan kalkan iPhone 11 yeniden Teknosa'da! Karşı konulamaz fırsatı kaçırmayın!

Eski bir Apple modeli olan iPhone 11, satıştan kaldırılmıştı. Ancak, BİM, A101, Carrefoursa ve Migros gibi marketler, sınırlı sayıda stokla tekrar satışa sunuldu. Şimdi ise Teknosa mağazalarında da bu model sınırlı sayıda ve cazip bir fiyatla müşterilere sunuluyor.

Teknoloji düşkünü babalara Teknosa'dan bomba kampanya! İndirimi kaçırmayın ürünler tükenebilir!

Teknosa'dan babalar gününe özel kampanya bütün teknoloji düşkünü babaları sevindirmek isteyenlerin ilgisini çekti. Tekno Club karta özel sepette alımlarda  yüzde 30 indirim fırsatını kaçırmayın. telefon, tablet, akıllı saat ve bir çok üründe kampanya yapıldı.

Teknosa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da kaçırılmayacak muhteşem indirim! Fiyatı aniden düşüverdi!

Teknosa'da kaçırılmayacak bir fırsat var! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da aniden muhteşem bir indirim başladı. Üstün performansı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bu akıllı telefon, rekabetçi fiyatıyla şimdi daha uygun hale geldi. Bu fırsatı kaçırmayın!

Apple iPhone'a zam yaptı, vatandaş telefon kiralamaya başladı! Aylık ve yıllık iPhone kiralama dönemi başladı!

Apple'ın zam haberi vatandaşları telefon kiralamaya yöneltti! Kiralabunu.com'da iPhone kiralama talepleri rekor kırdı, kullanıcılar bütçelerine uygun seçeneklerle istedikleri modeli kiralamaya başladı.

Apple'ın iPhone 16 Serisi Ekran Boyutları Sızdırıldı: iPhone 16 Ultra 6.9 İnç Olacak!

Apple'ın gelecek nesil akıllı telefon serisi iPhone 16'nın ekran boyutları belli oldu. Serinin en üst modeli olan iPhone 16 Ultra, 6.9 inçlik devasa bir ekrana sahip olacak.

Üretimi durdurularak satıştan kalkan iPhone 11'de sevindiren müjde! iPhone 11 Teknosa'da!

Teknoloji devi Apple, eski modellerinden biri olan iPhone 11'i satıştan kaldırmıştı. Ancak, BİM, A101, Carrefoursa ve Migros gibi marketlerde sınırlı stoklarla tekrar satışa sunulmuştu. Şimdi ise Teknosa mağazalarında da bu model sınırlı stoklarla satışa çıktı ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max'e Teknosa'dan çılgın indirim!

Teknosa, stoklarında, Apple web sitesinden "satıştan kaldırılmış" olarak bilinen iPhone 13 Pro Max modelleri de bulunuyor. İşte ayrıntılar...

Satıştan kalkan iPhone 11 uygun fiyat ile Teknosa'da! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...    

Teknoloji devi Apple'ın eski modellerinden olan iPhone 11, satıştan kaldırıldıktan sonra BİM, A101, Carrefoursa, Migros gibi marketlerde sınırlı stoklarla satışa sunulmuştu. Şimdi de Teknosa mağazalarında satışa çıktı ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Teknosa'dan Samsung Galaxy S23 Ultra alana Buds2 Pro sadece 999 TL! Hemen bakın!

Teknosa, 1-24 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya dahilinde, belirli Galaxy S23 Ultra akıllı telefon modelleri satın alındığında, müşteriler Samsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth kulaklık setini sadece 999 TL'ye sepetlerine ekleyebilecekler.

teknosa apple telefon Haberi

teknosa apple telefon

Teknosa, yaz mevsimine özel olarak Apple marka akıllı cep telefonlarında Haziran fırsatlarını sundu! Birbirinden eşsiz Apple marka telefonlar yaz indirimleri ile sizin olabilir. Kararınızı verin, tatil öncesi akıllı cep telefonlarınızı avantajlı yollardan satın alın!

Bu fiyatlardan faydalanabilmek için ise akıllı cep telefonlarınızı 30 Haziran'a kadar Teknosa'nın resmi internet sitesinden satın almanız gerek! Teknosa, hayatın bir bütünü haline gelen akıllı telefonları tatil dönemine özel olarak indirimli fiyatlar ile satışa sundu!

Peki, Teknosa'da Apple telefonlar ne kadar? İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

TEKNOSA APPLE 23 HAZİRAN 2022 FİYAT LİSTESİ   TEKNOSA IPHONE 11 23 HAZİRAN 2022 FİYAT LİSTESİ Apple iPhone 11 128GB Akıllı Telefon Beyaz Fiyatı: 15.648 TL Apple iPhone 11 64GB Akıllı Telefon Beyaz Fiyatı: 14.683 TL Apple iPhone 11 128GB Akıllı Telefon Red Fiyatı: 15.649 TL Apple...