25 / 04 / 2024

Temel Reis inşaatı

Temel Reis inşaatı

Temel Reis Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Balaban Şubesi, Osman Bedir Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Arnavutköy, Balaban Mahallesi'nde açıldı.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 20 Şubat 2024 demir fiyatları

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demirini fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 demir fiyatları kaç lira? 

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam! 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat maliyet endeksi 2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,52 arttı, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 66,49 artış kaydetti. İnşaat maliyetini arttıran en temel yapı malzemelerinden demirin fiyatı ise rekor kırdı. 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat demiri neden kırılır?

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demiri hem fiyatları hem de yapısal özelliğiyle çok konuşuluyor. Demir ile ilgili herkesin merak ettiği sorulardan biri de ''neden kırıldığı.'' Peki inşaat demiri neden kırılır? İşte cevabı...

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldız tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 21 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından düşüşe geçti. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin fiyat listesi araştırılıyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatları resmen fırladı! 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demire büyük zam geldi. Gelen zamlar inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı. Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira? 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Demir çakıldı! 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi arasında olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim haberi inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Peki demir fiyatları ne kadar? İşte güncel 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına zam geldi! Güncel inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 30 Eylül 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli temel malzemeleri arasında gelen demir fiyatları ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Demir fiyatlarına bu hafta peş peşe zamlar geldi.. Peki bugün inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?İşte  30 Eylül 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe indirim üstüne indirim! Demir fiyatlarına bugün indirim geldi! Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? 

Bugün inşaat sektöründe indirim haberleri konuşuluyor. İnşattın en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Demir fiyatlarına dün de indirim gelmişti. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Çimento fiyatlarına indirim gelecek mi? 

Demir fiyatlarına okkalı zam geldi! İnşaat sektöründe tansiyon yükseliyor! İşte 25 Mayıs 2022 güncel demir fiyatları

İnşaat malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin tonu 400 lira yükseldi. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte güncel inşaat demir fiyatları 25 Mayıs 2022...

Temel Reis inşaatı Haberi

Temel Reis inşaatı

Temel Reis Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Balaban Şubesi, Osman Bedir Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Arnavutköy, Balaban Mahallesi'nde açıldı.


Temel Reis Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Balaban Şubesi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...