23 / 04 / 2024

Teona Ümitköy kiralık

Teona Ümitköy kiralık

Mart sonunda satışa çıkacak olan Teona Ümitköy Evleri ön talep süreci devam ediyor. 4 blok halinde hayata geçirilen proje Ankara Ümitköy'de inşa ediliyor. Peki Teona Ümitköy fiyatları ne kadar?

Teona Ümitköy fiyat listesi!

Firma bünyesinde hazırlanan ödeme planından yararlanılabilen Teona Ümitköy Evleri'nde ön satışlar devam ediyor. Projede 1+1, 2+1 ve 4+1 dairelere yer veriliyor. İşte Teona Ümitköy fiyat listesi...

Kiralık arazi arayanlara büyük müjde! 3 şehirde 6 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden kiralık arazi arayanlara büyük müjde geldi. Yayımlanan ihale ilanları kapsamında 6 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla arazi kiralaması yapılacak...

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Türkiye genelinde, konut arayanların yüzde 44'ü kiralık ev baktı...

Türkiye'de kasım ayında konut arayanların yüzde 44'ü kiralık, yüzde 56'sı satılık konut araması yaptı. Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, tek rakam düzenlemesinin sektöre katkı sağlayacağını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Yunanistan'daki kiralık gayrimenkullere İsrailli yatırımcılardan büyük talep!

Yunanistan'da kiralık gayrimenkul pazarı Gazzede'ki çatışmalar devam ederken İsrailli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.  

Günlük kiralık ev arzı yüzde 97 artarak zirveye yerleşti! Toplamda 110 bin 857 ev günlük olarak kiralanıyor

Türkiye'de son iki yılda günlük kiralık ev arzı yüzde 97 arttı. Özellikle pandemi sonrasında artışların başlaması ile toplam 110 bin 857 ev günlük olarak kiraya veriliyor. 

Kiralık ev fiyatları Mayıs'ta yüzde 101 yükseldi: Ortalama kiralık konut metrekare fiyatı 113,2 TL oldu!

BETAM'ın araştırmasına göre, ülke genelinde ortalama kiralık konut ilan metrekare fiyatındaki senelik yükseliş oranı Mayıs 2023'te yüzde 101 oldu. En fazla yükseliş görülen il ise yüzde 288 ile Trabzon oldu. İşte o rakamlar...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı rekor seviyelere ulaşıyor!

BETAM'ın raporuna göre, kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı yüzde 189,5 olarak kaydedildi. İstanbul'da yıllık kira artışı yüzde 138,5, Ankara'da yüzde  153 ve İzmir'de yüzde 182,1 olarak gerçekleşti.

Türkiye genelinde kiralık konut stoku yüzde 30 eridi: İşte en çok göç alan 4 il!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı yaptığı açıklamada  Türkiye genelinde kiralık konut stokunun yüzde 30 eridiğini söyleyerek, en çok göç alan 4 ili de açıkladı. İşte detaylar...

Teona Ümitköy kiralık Haberi

Teona Ümitköy kiralık

Toplam 570 tane daireden oluşan Teona Ümitköy Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Proje 33 katlı 4 blok olarak yükseliyor.


Teona Ümitköy fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Kartallar İnşaat imzası taşıyan projenin ön satış süreci devam ediyor.


Teona Ümitköy güncel fiyat listesi için TIKLAYIN


Konut teslerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Teona Ümitköy Evleri 17 bin metrekarelik park alanına sahip. Projede otopark, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve resepsiyon gibi ortak kullanım alanları mevcut.


Teona Ümitköy fiyatları 1+1 konutlarda 296 bin TL'den, 2+1 konutlarda ise 328 bin TL'den başlıyor. Projede firma bünyesinde oluşturulan ödeme planı veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Teona Ümitköy ulaşım!

Adres:...