24 / 04 / 2024

termik santal

termik santal

Şırnak'ta yapılması planlanan termik santral projesi halkın tepkisine yol açtı...

Soma termik santraline 4 talip!

Soma Elektrik Üretim ve Ticarete ait Soma B termik santrali özelleştirilme İha leşine dört şirket başvurdu. Ön yeterlilik ve teklif için başvuran şirketler Alsim Alarko, Kalyon inşaat, Konya Şeker ve Bereket Enerji olarak sıralandı.

İki termik santral 521 milyon dolara Çelikler İnşaat'ın oldu!

Tunçbilek Termik Santrali ile Orhaneli Termik Santrali 463 milyon 300 bin dolara açık artırmaya çıkarıldı. Açık arttırmada Çelikler İnşaat ve Konya Şeker kıyasıya yarıştı.

Soma B Termik Santrali ihalesine 4 teklif!

Soma B Termik Santrali ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların bir bütün halinde özelleştirilmesi ihalesine 4 şirket teklif verdi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yapılan açıklama şöyle...

Çelikler İnşaat'tan iki termik santrale 521 milyon dolar!

Orhaneli ve Tunçbilek termik santralleri ihalesini 521 milyon dolarla Çelikler İnşaat aldı. Son ihaleyle birlikte devletin elinde bulunan yaklaşık 6 bin 500 MW kapasiteli termik santraller özelleştirilmiş oldu...

Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri'ne 521 milyon dolar!

Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu, Bursa Orhaneli ve Kütahya Tunçbilek Termik Santralleri'nin özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 521 milyon dolar ile Çelikler İnşaat'ın verdiğini açıkladı.

Yırca Termik Santrali için ikinci durdurma kararı!

Manisa'nın Soma ilçesine bağlı Yırca Mahallesinde, 7 Kasım'da Kolin Grubu'nun termik santral yapımı için 6 bin 666 zeytin ağacını sökmüştü. Zeytin ağaçlarının katledilmesinin ardından Danıştay 6'ncı Dairesi'nden, yürütmeyi durdurma kararı çıktı...

Soma Yırca'da yapılacak termik santrale ikinci durdurma kararı!

Yırca'da termik santralde yürütmenin durdurulması kararı verildi. Greenpeace ve Yırcalı köylülerin avukatı Bayram: "Yırca Mahallesinde kurulması planlanan termik santraldeki ÇED kararıyla ilgili yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Yırca'da termik santralde yürütmenin durdurulması kararı verildi!

Yırca'da termik santralde yürütmenin durdurulması kararı verildi. Greenpeace ve Yırcalı köylülerin avukatı Bayram: "Yırca Mahallesinde kurulması planlanan termik santraldeki ÇED kararıyla ilgili yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Amasra’ya kurulması planlanan termik santral hakkında bilgi verildi!

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Baran Bozoğlu, Bartın’ın Amasra ilçesine kurulması planlanan termik santrale ilişkin, " Çevre sorunlarının çözümünde yerel yönetimler ve halkın talepleri, kaygıları karar sürecinin temeli olmalıdır" dedi.

Adana'da Çelikler Yumurtalık Termik Santrali için halk toplantısı düzenlenecek!

Çelikler Termik Elektrik Üretim Şirketi tarafından Çelikler Yumurtalık Termik Enerji Santrali'nin İskele ve derin deniz deşarjı projesinin tesis edilmesi ve işletilmesi için 18 Aralık 2014 günü Halkın Katılım Toplantısı yapılacaktır.

EMO: Termik Santral özelleştirmeleri iptal edilmeli!

Elektrik Mühendisleri Odası ( EMO ) Yatağan, Yeniköy, Kemerköy ve Çatalağzı Termik Santrali ile bağlı maden sahalarının özelleştirmesinin iptal edilmesi gerektiğini bildirdi...

Elsan Elektrik Yatağan Termik Santrali sözleşmesi imzalandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Muğla Yatağan'da kurulu 630 MW'lık EÜAŞ'a ait Yatağan Termik Santrali'nin özelleştirilmesi için yapılan ihalede 1.091 milyar dolar ile en yüksek teklifi veren Elsan Elektrik ile sözleşme imzalandı.

Yatağan Termik Santrali için imzalar atıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Muğla Yatağan'da kurulu 630 MW'lık EÜAŞ'a ait Yatağan Termik Santrali'nin özelleştirilmesi için yapılan ihalede 1.091 milyar dolar ile en yüksek teklifi veren Elsan Elektrik ile sözleşme imzaladı.

termik santal Haberi

termik santal
Şırnak'ta hayata geçirilecek termik santral projesi Şırnak Çevre Platformu'nun tepkisini çekti. Termik santralin kurulmaması için tepki veren Şırnak Çevre Platformu'nun protestosuna yaklaşık 5 bin kişi...