29 / 03 / 2024

Tesis Yönetim ve Tedarikçileri Federasyonu

Tesis Yönetim ve Tedarikçileri Federasyonu

Sitelerdeki yönetimlerin fatura ve aidatlar ile haksız kazanç sağlayan şebekelere yönelik federasyonu kuruluyor. Yeni kurulacak federasyonun adı ise Tesis Yönetim ve Tedarikçileri Federasyonu' olacak.

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Durmuş ve Serkan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Igk Gayrimenkul Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Igk Gayrimenkul Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Akın Işık tarafından kuruldu.

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Eroğlu ve Yener Bolat ortaklığında kuruldu.

Konut sitesi aidatlarına asgari ücret oranında artış kapıda! Tesis yönetim sektörü tepkili!

Asgari ücrete yapılan yüzde 34'lük yükselişin, apartman ve site aidatlarına da aynı oranda zam olarak yansıtılması ile ilgili hazırlıklar, tesis yönetim sektörü tarafından tepkiye neden oldu. 

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Koral Özel ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Avşar tarafından kuruldu.

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.

Bosphorus Tesis Yönetim Danışmanlık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Tesis Yönetim Danışmanlık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Güldoğan Şen tarafından kuruldu.

Joker Emlak Bina Yönetim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Joker Emlak Bina Yönetim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Muharrem Borlu tarafından kuruldu.

Prime Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prime Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yelkenci tarafından kuruldu.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Tesis Yönetim ve Tedarikçileri Federasyonu Haberi

Tesis Yönetim ve Tedarikçileri Federasyonu

İstanbul'daki bazı site yönetimlerini yasadışı yollarla kazanç sağladıkları site sakinlerinden fazla aidat ücretleri talep eden şebekeler, tutarlara karşı çıkanlara baskı uyguluyor. Apartman ve site sakinleri, yöneticilerin WhatsApp gruplarından, aidat borçlularının isimlerini paylaşmasından da şikayetçi. 

Sputniknews'te yer alan habere göre; yöneticilerin site ve apartman ilan panolarına daire adı, isim ve miktar belirtilerek, aidat borç listesi asıldığı belirtiliyor. Mağdurlar kişisel bilgilerinin açık alanda paylaşılmasından rahatsız. 

Tüm bu sorunların çözümü için 25 dernek yöneticisi bir araya gelerek, 'Tesis Yönetim ve Tedarikçileri Federasyonu' kurmaya karar verdi. Federasyon, 14 Eylül'de Tesis Yönetim Derneği Başkanı Başkanı İbrahim Bozan ve Kentsel Tesis Yönetim Derneği Başkanı Suat Sandalcı öncülüğünde kurulacak. Federasyonun kuruluşuna Türkiye'deki bu alanda çalışan tüm dernek yöneticileri katılacak.

‘Mafyatik durumlardan kurtulmuş değiliz’

Kentsel Tesis Yönetim Derneği Suat...