29 / 03 / 2024

Teslime hazır olan gayrimenkul projeleri

Teslime hazır olan gayrimenkul projeleri

Gayrimenkul sektörünün yıldız kenti İstanbul'da, gün geçmiyor ki yeni bir konut projesi yükselmesin. Sakinlerine sunduğu nitelikli hizmetlerle adından söz ettiren bu projeler arasında teslime hazır hale gelenler de var.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 50 peşin ödemelerde sıfır faiz, 36 ay vade avantajı! Taşınmaya hazır!

Narlı Bahçe Evleri'nde teslimler başladı. Oturuma hazır olan projede yüzde 50 peşinat, 36 ay vade fırsatıyla son dairelerin satışları devam ediyor. Narlı Bahçe Evleri'nde daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Malatya Deprem Konutları'nın bir kısmı teslime hazır!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Malatya Deprem Konutları teslime hazır hale geldi.

Hazır beton güven endeksi eşik değerin üzerinde! 

İnşaat sektörünün büyüme hızını gösteren öncü göstergelerden biri olan Hazır Beton Endeksi eşik değerin üstüne yükseldi.

Türkiye Hazır Beton Birliği “THBB Çevre Ödülleri” kapsamında 12 şirkete ödül verdi!

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği “THBB Çevre Ödülleri” 12 şirkete verildi.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslime hazır!

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı 17 blok ve 399 dairenin yer aldığı site teslime hazır...

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

İŞKUR’a göre işi hazır olan 10 meslek grubu var!

İŞKUR’un “Türkiye İş gücü piyasasında En Çok Açık İşi Olan 10 Meslek” raporundaki meslek grubu şöyle: Garson, makineci, satış danışmanı, dokuma konfeksiyon, temizlik görevlisi, gazaltı kaynakçısı, perakende satış elemanı, ön muhasebeci, şoför yük taşıma, paketleme işçisi.

Altın son viraja girdi! Zirve öncesi son uyarı! Elinde avucunda 1 gram altını bile olan hazır olsun

Altının onsu bugün tekrar 2000 dolara yükseldi. Yükselen altın, ABD'deki durgunluk ve bankacılık sektörüyle ilgili endişeleri sildi. Altın zirve öncesi son viraja girdi. Elinde avucunda 1 gram altını bile olan hazır olsun!

Altın fiyatlarının 7 saat sonra nasıl olacağı belli oldu! Yastık altında altını olanlar hazır olun!

Altın yatırımcıları, ABD'den gelecek olan kritik kararın sonucunu beklerken ekonomsitlerden açıklamar gelmeye başladı. Altın fiyatlarının 7 saat sonra nasıl olacağı belli oldu! Yastık altında altını olanlar hazır olun!

Hazır giyim devinden iki kritik yatırım

3 kıta ve 44 ülkede yer alan mağazalarıyla, başta Türkiye olmak üzere yakın coğrafyanın en büyük hazır giyim perakendecilerinden biri olan Aydınlı Grup, iki büyük yatırım yaptı.

Hazır bina alımında dikkat çeken detay!

İndirimli Kurumlar Vergisi uygulaması 2009'dan bu güne uygulanmakta olan bir vergi uygulaması olmasına rağmen birçok konuda tereddütleri giderilemedi. Hazır bina alımında da bu tereddütler sürüyor...

Hazır beton fiyatları 2021!

İnşaat sektörünün önemli bir kolu olan hazır beton üretimi 2021 yılında da hızlandı. Peki hazır beton güncel fiyat listesi ne kadar? İşte hazır beton fiyatları 2021...

Teslime hazır olan gayrimenkul projeleri Haberi

Teslime hazır olan gayrimenkul projeleri

Kurtköy'den Kartal'a, Riva'dan Esenyurt'a kadar İstanbul'un birçok noktasında teslime hazır konut projeleri mevcut. İşte yeni sakinlerini bekleyen İstanbul'un hemen teslim o projeleri..


Gayrimenkul sektörünün yıldız kenti İstanbul'da, gün geçmiyor ki yeni bir konut projesi yükselmesin. Sakinlerine sunduğu nitelikli hizmetlerle adından söz ettiren bu projeler arasında teslime hazır hale gelenler de var. Alıcısını bekletmeden yeni bir evde yeni bir yaşamın kapısını hemen aralayan İstanbul'un projelerini araştırdık. 


Flex Kurtköy


Flex Kurtköy projesi, 11 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 5 blok olarak tasarlanan Flex Kurtköy Evleri 40 metrekare ile 154 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 homeofislerden oluşan projede; 24 saat güvenlik, toplantı salonları, açık/kapalı otopark, yürüyüş ve koşu parkurları, teras bahçeler, alışveriş birimleri, çocuk oyun alanı, kademeli yansıma havuzları ve fitness...