19 / 04 / 2024

TETSİAD Ur-Ge ile uluslararası ihracatı geliştirecek

TETSİAD Ur-Ge ile uluslararası ihracatı geliştirecek

TETSİAD’ın yakın vadeli planlarında, Ur-Ge çalışmalarıyla Türk firmalarını Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Japonya ve Güney Kore’ye ihracata teşvik etmek yer alıyor.

Altın haftayı yükselişle tamamladı! Altın geçen hafta yaşadığı kayıptan sonra bu hafta artış gösterdi...

Altının ons rakamı, geçen hafta yaşadığı kayıptan sonra ise yeni haftayı da yükseliş ile tamamlamaya hazırlandı. Buna göre, Ons altın fiyatı, dalgalı bir süreç izlerken gram altın fiyatı, dolar/TL tarafında yülseliyor. İşte haberin detayları... 

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

İlk defa ev alacaklara 1.20 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! Yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak?

Yeni konut kredisi kampanyası merakla bekleniyor. Kamu yetkililerinin son aylarda dile getirdiği ‘Konutu yatırım aracı olmaktan çıkaracağız’ söyleminde ilk somut adım, geçen ay kredi kısıtlaması ile atıldı. Peki 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli kampanyanın detayları belli mi? 

Ali Uğur Özderici hangi görevleri yürüttü? Özderici GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ali Uğur Özderici kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ali Uğur Özderici ile ilgili merak edilenler...

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer'den kritik açıklama: Araba fırlayacak, konut çakılacak!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bu defa araba ve konut fiyatları ile ilgili kritik açıklama geldi. Araba fırlayacak, konut çakılacak...

Boğazlarda tarihi adım: Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, gemilerin Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri ile ilgili tarihi adımı açıkladı. Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Deprem bölgelerinde 332 çadır kent ile 209 konteyner kent kurulumu yapıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen bölgelerde, 332 çadır kent ile 209 konteyner kentin kurulumu gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı`ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Çocuklu aileler yaşadı! Kimliği ile giden 1.700 TL alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı`ndan yeni destek müjdesi geldi! Çocuklu ailelere 1.700 TL yardım yapılacak! Başvuru tarihi geçmeden faydalanın. İşte bütün ayrıntılar...

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 3 Ocak 2023 demir fiyat listesi

Çin'in koronavirüs tedbirlerini gevşetme yönünde adımlar atması ile talebin yeniden canlanması beklenirken demir fiyatlarına büyük zam geldi. Fiyatlar resmen fırladı! 3 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Yapı Kredili olanlar yaşadı! Bu kampanya ile 20.000 TL sahibi olun! İşte detaylar!

Yapı Kredi bankası Aralık ayına özel kampanyalarını açıklamaya devam ediyor. Yapı Kredi yeni kampanyaları ile müşterilerin dikkatini çekiyor. İşte kampanya detayları!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

TETSİAD Ur-Ge ile uluslararası ihracatı geliştirecek Haberi

TETSİAD Ur-Ge ile uluslararası ihracatı geliştirecek

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği, Türk ev tekstili firmalarının ihracatta hız kesmemesi için hızlı refleks geliştirmeye devam ediyor.


TETSİAD’ın yakın vadeli planlarında, Ur-Ge çalışmalarıyla Türk firmalarını Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Japonya ve Güney Kore’ye ihracata teşvik etmek yer alıyor. 


İhracattaki genel yavaşlama eğiliminden olumsuz etkilenmemek adına yeni hedeflerle dinamik tepkiler veren TETSİAD, bu amaçla yakın vadeli planlarına, Ur-Ge çalışmaları ile ev tekstili şirketlerinin ihracat rotasını geliştirmeyi ekledi. Türk ev tekstili şirketlerinin uluslararası pazarlarda rekabet gücünü artırmak için hedefler belirleyen Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği, ihracatın hız kesmemesi adına, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (Ur-Ge) kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar ile sektörün özellikle Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Japonya ve Güney Kore’deki pazar payını artırmasına çalışacak.

TETSİAD öncülüğünde bir araya gelen ve ev tekstili...