20 / 04 / 2024

The Avenue Turizm adres

The Avenue Turizm adres

The Avenue Turizm Otel İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Eıdmes Aldaıhanı tarafından kuruldu. 

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Arıtürk ve Güney Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Mahsum Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Maksum Yılmaz ortaklığında kuruldu.

The G Entertaınment Turizm Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

The G Entertaınment Turizm Organizasyon Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökalp İçer tarafından kuruldu.

Bebek Avenue Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bebek Avenue Turizm Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 75 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Fatma Doğanay tarafından kuruldu.

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safa Al Najjar tarafından kuruldu.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

The Central Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Central Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  750 bin TL sermaye bedeli İle Muhterem Turantaylak tarafından kuruldu.

The Hera Otel Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

The Hera Otel Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat    Ekmekci ve  Yunus Karakaş tarafından kuruldu.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

The Avenue Turizm adres Haberi

The Avenue Turizm adres

The Avenue Turizm Otel İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Eıdmes Aldaıhanı tarafından kuruldu. 

The Avenue Turizm Otel İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ 1-) Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini,pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 2-) Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir,kiralar, kiraya verirve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

The Avenue Turizm Otel İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kocatepe Mah.Feridiye Cd. No.37/2...