20 / 04 / 2024

thy Ebola virüsü şüphesi

thy Ebola virüsü şüphesi

Türk Hava Yolları' nın ( THY ) İstanbul- Pisa seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, iki yolcunun rahatsızlanması ve Ebola virüsü şüphesi üzerine Roma'ya acil iniş yaptı...

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

THY- Emlak Konut GYO Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Yenişehir Evleri'nde flaş gelişme!

Emlak Konut GYO ile THY tarafından hayata geçirilecek Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Kuzu Toplu Konut İnşaat oldu. İşte ayrıntılar...

THY kaçıncı sırada? Dünyanın en güvenli hava yolu şirketleri listelendi...

Dünyanın önde gelen havayolu güvenlik ve ürün değerlendirme platformu Airline Ratings, 2024 yılı için En Güvenli 25 Havayolu listesini duyurdu. Peki, THY listede kaçıncı sırada yer aldı? İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

İngiltere'de evden çalışma devam ediyor: İşletmeler çalışanlarına şehir ve ülke dışından çalışma izni veriyor mu?

Pandemi sürecinde iş şartlarının değişmesi insanları evden çalışma stiline geçirdi Ancak virüs bitmesine rağmen bu çalışma şekli hâlâ sürdürülüyor. İngiltere'deki işletmelerde de bu çalışma stili devam edilmektedir. İngiltere bu çalışma stiline yenilik getirdi ve dikkat çekti.

THY bir ödül daha aldı! THY 'En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu' oldu!

Türk Hava Yolları (THY), uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülüne layık görüldü. 

THY'den en yüksek mayıs ayı performansı: 7,4 milyon yolcu taşıdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk Hava Yolları (THY), bu yılın Mayıs ayında toplam 7,4 milyon yolcu taşıdı ve yüzde 81,8 doluluk oranına ulaştı.

Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı...

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy projesi için düğmeye basıldı! 1. Etap 1. Kısım'ın imzaları atıldı!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği projede sözleşme imzalandı. İşte Emlak Konut GYO tarafından yapılan o son dakika açıklaması...

THY'nin yolcu sayısı yüzde 31 arttı! Nisan ayında 6,5 milyon yolcu taşıdı!

Türk Hava Yolları (THY), Nisan ayında 6,5 milyon yolcu taşıyarak, yolcu sayısını bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 31 artırdığını açıkladı.

Android kullanıcılarına inanılmaz uyarı! Hemen bakın eğer bu uygulamalar telefonunuzda varsa yandınız!

38 popüler Android oyununda bulunan bir virüs, milyonlarca cihaza bulaştı ve sürekli reklam oynatıyor. Bu virüs, telefonların performansını da olumsuz etkiliyor.

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi en uygun nerede bulunur, fiyatı ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi...

Ekstra hijyen fonksiyonu ile bulaşıkları virüs ve bakterilerden arındıran Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi, 14 kişilik kapasiteye sahip. Peki, Arçelik 6144 bulaşık makinesinde bardak koruma var mı, eko program kaç dakika? İşte detaylar...

 Bu haber büyük küçük herkesi üzecek! Kuş gribi yeniden görüldü artık yumurtaları tane ile alacağız! Bu zam cep yakacak 

Son 10 yıldır türlü salgınlarla uğraşan dünya son olarak koronanın etkisinden daha yeni yeni kurtulmaya başlarken bu sefer de eskilerden tanıdığımızı bir virüsün tekrar ortaya çıktı görüldü. 

thy Ebola virüsü şüphesi Haberi

thy Ebola virüsü şüphesi



Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Pisa seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, iki yolcunun rahatsızlanması ve Ebola virüsü şüphesi üzerine Roma'ya acil iniş yaptı.


Alınan bilgiye göre, TK-1399 sefer sayılı Airbus A320 tipi yolcu uçağı, İtalya'nın Pisa kentine gitmek üzere Atatürk Havalimanı'ndan kalktı. Yolculardan Bangladeş uyruklu olduğu öğrenilen bir kadın ile 4 yaşındaki kızı, uçakta fenalaştı. Hastalarda görülen yüksek ateş dolayısıyla Ebola şüphesi uyandıran olay, uçağın pilotuna bildirildi.


Acil iniş izini alan pilot, uçağı Roma'daki Leonardo Da Vinci Havalimanı'na indirdi.


Hastaneye kaldırılan anne-kızda Ebola ile ilgili bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi.


Uçak, daha sonra Pisa'ya...