29 / 03 / 2024

THY kampanyaları

THY kampanyaları

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY, yolcuların biletlerini erken satın almaları halinde tüm yurt içi uçuşlarında 55 liraya uçuş imkanı sağlıyor.

THY'den iç hatta indirim kampanyası!

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyenler, 7 Aralık'a kadar satın alacakları biletle uçuşlarını 1 Nisan ile 27 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirebilecek.

THY mil ile alışveriş dönemini başlattı!

Türk Hava Yolları (THY) mil ile alışveriş dönemini başlattı. Türk Hava Yolları mil ile alışveriş dönemini başlattı. Mil sahibi THY yolcuları, millerini shopandmiles.com sitesinde alışveriş yaparak harcayabilecek.

THY‘den bir rekor daha!

Türk Hava Yolları (THY), 2014 yılının dokuz aylık döneminde 1 milyar 545 milyon lira net kar elde etti.Buna göre, THY bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla satışlarını yüzde 33 artırarak 18,4 milyar liraya çıkardı.

THY'den iç hat uçuşlarında indirim kampanyası!

Türk Hava Yolları ( THY ), 30 Eylül'e kadar "online" iç hat bileti alacak yolcularına, 6 Ocak-30 Nisan 2015 arasında 55 liraya seyahat imkanı sundu.

THY, 65 yaş üstü yolculara indirimi kaldırdı!

Türk Hava Yolları (THY), 65 yaş üstü yolculara uyguladığı indirimi 23 Haziran itibari ile kaldırdığını duyurdu.THY'nin engelli, çocuk ve öğrenci indirimlerinin devam ettiği öğrenildi.

Ucuz uçak bileti kampanyaları peş peşe geldi! Anadolu Jet ve THY müjdeyi verdi...

THY ve Anadolu Jet'tin başlattığı ucuz bilet kampanyası gündemde yoğun ilgi gördü. Peki ucuz bilet almanın şartları neler? İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

THY’den yeni ucuz bilet kampanyası! Son tarih belli oldu!

Türk Hava Yolları son dönemlerde açıkladığı kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.  Gidiş- dönüş her şey dahil bilet fiyatlarında indirime giden THY’nin kampanya detayları nelerdir?

THY Gazipaşa Alanya seferlerine bugün başlıyor!

THY'den yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları (THY), Antalya'nın Alanya ilçesine 45 kilometre uzaklıktaki Gazipaşa Havalimanı seferlerine bugün başlıyor. Bugün itibarıyla her gün karşılıklı olmak üzere hafta da 14 sefer düzenlenecek.

Turizmde son dakika kampanyaları artıyor!

Her 100 tatilciden 30’ unun kararını son dakikaya bırakması ‘ son dakika kampanyalarını ’ artırdı. Sadece o gün satılması halinde geçerli olan kampanyalar dikkat çekiyor...

ArenaPark’ta yüzde 70’e varan indirim kampanyaları başladı!

ArenaPark AVM, yüzde 70’e varan indirim kampanyaları ve sürpriz hediyeleriyle bayram alışverişini avantajı dönüştürüyor. ArenaPark, tüm ziyaretçileri rahat rahat alışveriş yapsın diye kapanış saatini Arefe günü 23.00’e aldı

THY'den 'mali durum' açıklaması!

THY, şirkette nakit açığı ya da işletme sermayesi ihtiyacı olmadığını, tamamı uluslararası piyasalardan edinilmiş, düşük faizli ve uzun vadeli uçak finansmanına yönelik borçlanma dışında herhangi bir finansal borç bulunmadığını bildirdi.

THY, Havacılık Akademisi'nde yetiştirilmek üzere 500 pilot aday adayı arıyor!

Türk Hava Yolları (THY) son yıllarda süratle genişleyen filo ve uçuş ağını desteklemek ve pilot ihtiyacını karşılamak için bünyesinde bulunan THY Havacılık Akademisi'nde yetiştirilmek üzere 500 pilot aday adayı arıyor...

THY, dünyanın en iyi 5’inci havayolu seçildi!

’World Airline Awards 2014’ değerlendirmesinde geçen yıl 6’ncı sırada bulunan Cathay Pacific Havayolu birinciliği alırken, 2013’teki sıralamada 9’uncu olan THY, dört basamak yükselerek 5. sıraya yerleşti.

THY, Avrupa’nın yine en iyisi!

Türk Hava Yolları ( THY ), Avrupa’nın yine en iyisi oldu. THY, dünyanın en iyi 5’inci havayolu seçilirken, SunExpress’te işbirliğine gitmesi beklenen Alman Lufthansa, 10’unculukla yetindi.

THY Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi!

Türk Hava Yolları Avrupa'nın en iyisinin belirlendiği 'Best Airlines in Europe' sıralamasında ilk sırada yer aldı. THY'nı Avrupa sıralamasında Lufthansa, Swiss, British Airways ve Austrian takip etti...

THY'den yaz kampanyası! 55 lira!

Türk Hava Yolları (THY), 20 Temmuz'a kadar "online" iç hat bileti alacak yolculara, 5 Kasım 2014-31 Mart 2015 tarihlerinde 55 liraya seyahat etme imkanı sunuyor...

THY 4 ödül birden aldı!

Havacılık sektörüne yönelik araştırmalar gerçekleştiren dünya çapında saygın kuruluş Skytrax, Türk Hava Yolları'nı (THY) 2014'de de "Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" seçti. Şirket geçtiğimiz 3 yılda da aynı ödülün sahibi olmuştu...

THY'nin yolcu sayısı yüzde 16.8 artışla 26.2 milyon oldu!

Türk Hava Yolları (THY) yolcu sayısı Ocak-Haziran'da yüzde 16.8 artışla 26.2 milyon oldu. Şirketten KAP'a yapılan açıklamaya göre yolcu doluluk oranı 0.1 puan düşüşle yüzde 79'a geriledi.

THY kampanyaları Haberi

THY kampanyaları

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY, yolcuların biletlerini erken satın almaları halinde tüm yurt içi uçuşlarında 55 liraya (internet üzerinden her şey dahil tek yön satış ücreti) uçuş imkanı sağlıyor. 


Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyenler, 7 Aralık'a kadar satın alacakları biletle uçuşlarını 1 Nisan ile 27 Ekim 2015 tarihleri arasında...