25 / 04 / 2024

thy uçuş verileri

thy uçuş verileri

Türk Hava Yolları A.O. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Hava Yolları A.O. 2014 Ocak - Kasım verileri yayınlandı.

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

THY'den ucuz bilet kampanyası! Uçuşlar 449 TL'den başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yapıldı.

En pahalı uçuş İstanbul'dan Şanghay'a yapıldı! Tek yön 66 bin 600 lira

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı verileri açıklandı. Seyahat platformu, uçak biletlerinin ilk 7 aylık karnesine göre en pahalı uçuş  66 bin 600 lira ile İstanbul'dan Şanghay'a yapıldı.

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

THY’nin 2033 hedefi: 50 milyar dolar ciro, 800 uçaklık filo!

Türk Hava Yolları 2023-2033 hedeflerini açıkladı. KAP açıklamasında THY’nin konsolide cirosunun 2033 yılında 50 milyar dolara ulaşması, uçak filosunun ise 800 adete çıkarılması öngörüldü. Beklenen yolcu sayısı ise 170 milyon.

THY'den yeni bir güncelleme geldi! Artık uçaklarda telefon serbest olacak!

Türk Hava Yolları (THY), birçok kent merkezine uçak seferleri düzenlemesiyle bilinen bir havayolu şirketi olarak uzun yıllardır uygulanan telefon yasağını kaldırmaya hazırlanıyor. Bu gelişme, yabancı bazı havayolu şirketlerinde de gerçekleştirilirken, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından da duyuru

Kamu Denetçiliği Kurumu'ndan şaşkına uğratan girişim! İş başvurusunda bulunan kişinin bilgileri veri tabanından silindi!

Kamu Denetçiliği Kurumu emsal bir karar aldı. Bir kişinin kişisel verileri iş başvurusunda bulunduğu kurumun veri tabanından kaldırıldı. 

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 399 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları...

Türk Hava Yolları iç hat uçuşları için bir kampanya daha düzenledi. Kampanya kapsamında iç hatlarda yapılacak uçuşlarda 399 liradan başlayan avantajlı bilet uygulaması başlatıldı.

Altın fiyatları füze gibi uçtu! 1 gram altın ne kadar oldu? Bakan bir daha bakıyor! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrasında füze gibi uçtu. Gram altın rekor kırarken güncel altın fiyatlarına bakan bir daha baktı. 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 7 Ocak 2023 son dakika altın fiyatları.

THY bölgesel uçak projesini rafa kaldırdı

THY'nin pandemi sonrasında artan uçuş talebini karşılamak için 30 uçak alarak bölgesel uçuş filosu kurma planını rafa kaldırdı. İlk 9 ayda karını yüzde 500 artıran şirket yeni yatırım projesinden maliyet hesapları nedeniyle vazgeçtiği kaydedildi.

THY'den iç hat uçuşlarında yüzde 20 indirim! 11 Nisan'a kadar biletlerinizi alın! 

Türk Hava Yolları (THY) iç hat uçuşlarında, beraber seyahat edecek üç kişi ve üzeri ailelere ekonomi sınıfında geçerli yüzde 20 indirim kampanyasını başlattı. İşte ayrıntılar...

THY uçak biletlerinde indirim! İşte şartlar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasında imzalanan protokolle tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirime gidildi. İşte tüm detaylar...

thy uçuş verileri Haberi

thy uçuş verileri

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklama şöyle;


Ortaklığımızın Ocak-Kasım 2014 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki gibidir: 


* Ocak-Kasım 2013 döneminde 44,5 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2014 yılının aynı döneminde %13,3 artışla 50,4 milyon'a ulaşmıştır. Yolcu sayısındaki artış iç hatlarda %13,5, dış hatlarda %13,2 oranındadır. 

* Dış Hatlar Business/Comfort Class yolcu sayısı ve Dıştan Dışa Transfer Yolcu sayılarında da Ocak-Kasım 2013 dönemine kıyasla %14,1 ve %20,5 artış sağlanmıştır. 

* Yolcu doluluk oranı 0,1 puanlık düşüş ile %79,1 olarak gerçekleşmiştir. 

* Toplam Arz Edilen Koltuk Km (AKK), Ocak-Kasım 2013 döneminde 106,5 milyar iken, 2014 yılının aynı döneminde %16,5 artarak 124,0 milyar'a ulaşmıştır. AKK artışı iç hat uçuşlarda %14,4, dış hat uçuşlarda %16,8 oranındadır.

* Ücretli Yolcu Km (ÜYK), Ocak-Kasım 2013 döneminde 84,4 milyar iken, 2014 yılının...