29 / 03 / 2024

TİM-TEB Girişim Evleri girişimci

TİM-TEB Girişim Evleri girişimci

"Yükte hafif pahada değerli ürün" geliştiren girişimcilere ulaşma hedefiyle açılan TİM-TEB Girişim Evleri için Gaziantep, İstanbul ve İzmir ayağında girişimci seçmeleri tamamlandı.

BİST 100'de tüm zamanların en iyi getiri sağlayan hisseleri belli oldu!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bu hafta tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi. Buna göre, şubat ayına iyi bir giriş yapan BIST 100 endeksi, son 10 yılın şubat aylarında ise karışık bir performans kaydetti.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Narlıbahçe Evleri'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanya! Tüm dairelerde 100 bin TL indirim fırsatı!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Tüm daireler için 100 bin TL indirim fırsatı ve 10 daire için de ekstra yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Kırsalda girişim yapacaklara müjde! Avrupa Komisyonu 500 bin euro fon veriyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) liderliğinde dört ülkeden ortağın yer aldığı konsorsiyum tarafından hazırlanan inovasyon projesi, Avrupa Komisyonu’ndan 500 bin euro fon kullanmaya hak kazandı.

Bakan Şimşek'ten kamu kurumlarına tasarruf genelgesi yollandı: Tüm kamu harcamaları gözden geçirilecek! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzasıyla bugün kamu kurumlarına yollanan genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiğine dikkat çekildi. İşte ayrıntılar...

THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut'un imzasını taşıyacak olan “Yenişehir Evleri Arnavutköy” Projesi'nin tüm detayları belli oldu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm sorular ve yanıtı...

Borsa İstanbul'dan yeni adım: Girişim Sermayesi Pazarı oluşturuldu!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul, henüz halka arza hazır olmayan fakat ilerleyen dönemde halka arz yapmak isteyen şirketlerin finansman ihtiyacının karşılanması amacıyla  "Girişim Sermayesi Pazarı" oluşturdu.

İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının rekor kıracağını belirten açıklamalarda bulunmuştu. Seçim sonrası yeni açıklamalar yapan 'ten sil baştan gümüş yorumu geldi.  Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak.

Çinli otomobil markası Türkiye'ye giriş yaptı! İşte fiyatı

Türkiye otomobil pazarına Çin'den bir marka daha giriş yaptı. Çinli elektrikli otomobil üreticilerinden Leapmotor, T03 modelini Türkiye'de satışa çıkardı. İşte tüm detaylar...

Altın fiyatlarında tarihi rekor! Tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Geçtiğimiz güne düşüşle başlayan altın fiyatlarında büyük değişim yaşandı. Bugün ise akşam saatlerine doğru altın fiyatları yeniden hızlandı. Gram altın tarihi rekoru gördü. Ons altın ise kritik seviyeyi gördü. İşte tüm ayrıntılar...

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Emekliler sevinçten havaya uçtu! TEB’den tüm emeklilere 7 bin TL promosyon!

Emeklileri sevindiren haber TEB’den geldi. TEB, yeni kampanyalarına başvuran ve şartları sağlayan tüm emeklilere 7 bin TL’ye varan promosyon vereceğini duyurdu.

TİM-TEB Girişim Evleri girişimci Haberi

TİM-TEB Girişim Evleri girişimci

Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat hedefi doğrultusunda kurdukları işbirliği kapsamında açtıkları TİM-TEB Girişim Evleri ile Türkiye'nin dört bir yanındaki teknolojik ve yüksek katma değerli proje sahibi girişimcilere ulaşmayı amaçlıyor. İlki Gaziantep'te açılan TİM-TEB Girişim Evleri'nin sayısının önümüzdeki dönemde artırılarak 2015 yılında 10'a çıkarılması planlanıyor. Gaziantep, İzmir ve İstanbul'daki TİM-TEB Girişim Evleri için ilk girişimci seçmeleri yapıldı. İhracatın yeni kahramanları olmaya aday 200'e yakın girişimci seçmelere katıldı. Başvuran projelerden 31'i TİMTEB Girişim Evi'nin imkanlarından yararlanmaya hak kazandı. 


EN KAPSAMLI DESTEK 

Türkiye'de girişimcilere en kapsamlı desteği sunan banka olarak, ihracatçıların çatı birliği TİM ile bu alanda güç birliğine gitmekten mutluluk duyduklarını söyleyen TEB KOBİ Bankacılığı Direktörü Devrim Ziya Tavil; "Geliştirdiğimiz TEB Girişim Evi...