19 / 04 / 2024

tokat niksara yeni semt pazar mı yapılacak

tokat niksara yeni semt pazar mı yapılacak

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kapalı Otopark ve Semt Pazarı projemizde ise proje çalışmalarımız sona ermek üzere. İnşallah 30 Haziran tarihinde ihalemizi gerçekleştireceğiz." dedi.

Tokat Merkez'e yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Merkez'de yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenini ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Tokat'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini 6 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Yeni Tokat Havalimanı için geri sayım başladı!

2018'de yapımına başlanan Yeni Tokat Havalimanı'nın inşaatında son çalışmalar yapılıyor. 

TOKİ Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Niksar ve Erbaa'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat'ta 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Tokat Niksar ve Erbaa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta hayata geçireceği 3 okulun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Tokat Erbaa ve Niksar'a yeni okul müjdesi!

Yeni yatırımları için ihale ilanlarını yayınlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, eğitim yatırımları kapsamında Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi 1 Temmuz'da!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat Merkez'e 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Tokat Merkez'e 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

tokat niksara yeni semt pazar mı yapılacak Haberi

tokat niksara yeni semt pazar mı yapılacak

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, gündeme dair konularla ilgili olarak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, kum eleği tesisinin 30 yıldır süre gelen ruhsat problemlerini çözdüklerini belirterek “Elek tesisimiz yaklaşık 30 yıldır özel bir izin ile üretim yapıyordu. Ayrıca tesisimiz için 2005 yılında bir kırma ünitesi kurulmuştu. Eskiden düz dere çakılıyla hazır beton yapılırken, şimdi kırma taşla daha kaliteli işçilik elde edilmektedir. Elek tesisimiz için İl Özel İdaresi’nden maden işletme ruhsatımızı kum çakıl işletmeciliği adıyla aldık. 30 yıldır süregelen sorunu bizim dönemimizde çözmenin mutluluğunu yaşıyorum. Memleketimize, milletimize hayırlı olsun” dedi.


Başkan Özcan "Kent Park projemizin ihalesini gerçekleştirdik. İhaleye kazanan firma ile sözleşmemizi imzaladık ve yer teslimini yaptık. Sadece mevcut alanda kaymakamlığın ve özel idarenin belirli eşyaları...