18 / 04 / 2024

toki 2015 istanbul projeleri

toki 2015 istanbul projeleri

TÜRK emlak ve gayrimenkul sektörünün devlet ayağı olan iki önemli firma TOKİ ve Emlak Konut GYO, İstanbul'a yeni projeleriyle geliyor.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 1.244 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin iki yeni projesinde toplam 1.244 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul ve bir ile daha 761 yeni konut müjdesi!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve 1 ilde daha 761 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri 25 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a 869 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projelerde toplam 869 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'un göbeğine dev proje! 637 yeni konut için geri sayım başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Eyüpsultan'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Eyüpsultan projesi 889 milyon 476 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Tam 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. Projelerin ihaleleri Kasım ve Aralık aylarında yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Eyüpsultan'a 637 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da 637 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a tam 648 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Çatalca projesi için merakla beklenen yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin Çatalca projesinde 648 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'a 1.259 konutluk 3 yeni proje geliyor! Tarihler tek tek açıklandı! 

2025 yılına kadar 500 bin konut inşa etmek için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'a 1.259 konutluk 3 yeni proje geliyor... Merakla beklenen projeler için tarihler tek tek açıklandı. Hemen bakın...

TOKİ'den İstanbul'a 1.243 konutluk iki yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen İstanbul projeleri için beklenen gün geldi. 1.243 yeni konutun yer alacağı projelerin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor! Yeni tarihler resmen belli oldu!

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor... Yeni tarihler resmen belli oldu... İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi detayları...

TOKİ'den İstanbul'a dev proje müjdesi! Bu ilçeye tam 648 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Çatalca projesi için start verdi. Paylaşılan detaylara göre, TOKİ'nin İstanbul Çatalca projesinde toplam 648 yeni konut yer alacak.

TOKİ'nin İstanbul'daki 577 konutluk yeni projesi işte bu tarihte ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının mega kent İstanbul'daki yeni projesi 31 Ağustos 2023 tarihinde ihaleye çıkıyor. İşte TOKİ İstanbul Tuzla Orhanlı 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den İstanbul'a 2 bin 900 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da 5 yeni proje inşa edecek. İstanbulluların merakla beklediği projelerde 2 bin 900 konut yer alacak.

toki 2015 istanbul projeleri Haberi

toki 2015 istanbul projeleri

TÜRK emlak ve gayrimenkul sektörünün devlet ayağı olan iki önemli firma TOKİ ve Emlak Konut GYO, İstanbul'a yeni projeleriyle geliyor TOKİ, Üsküdar'da 173 konut ve 8 ticari birim, Tuzla'da ise 374 konutluk yeni yatırımları için ihale tarihlerini belirledi. Dev projeler, ihale sürecini tamamladıktan sonra TOKİ'nin programına alınacak. 


Emlak Konut GYO ise Başakşehir'de kendisinin inşa ettiği projenin 2. Etap'ı için düğmeye bastı. Başvuruların başladığı projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 250 ev bulunuyor Kayaşehir bölgesinde inşa edilen ve konumuyla ön plana çıkan Başakşehir 2. Etap Evleri, Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı kesimlerine ve 3. Havalimanı'na yakınlığıyla dikkat çekiyor. Emlak Konut GYO tarafından satışa açılan evlerde 120 aylık ödeme seçeneğini yüzde 0,50 faizle veya TÜFE'li sistemle kullanmak mümkün. 


Haber...