18 / 04 / 2024

toki 2022 başvuru tarihleri

toki 2022 başvuru tarihleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutları satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

TOKİ'den Mayıs bombası! 9 projede 460 TL taksitle konut fırsatı! 120 ay vadeyle hemen teslim 2+1 ve 3+1'ler!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) başkent Ankara'da 460 TL'den başlayan taksitlerle konut satıyor. İşte TOKİ Ankara projeleri detayları...

Ucuz konut başvuruları başladı! TOKİ'den kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Kemalpaşa projesini bugün itibariyle satışa çıkardı. Peki projeye nasıl başvurulur? İşte detaylar...

TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022?

TOKİ sosyal konutlarına hala yoğun bir ilgi var. En fazla konut İstanbul’da inşa edileceği açıklanmıştı. Peki TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022? İşte o detaylar!

TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ 2022 başvuru ne zaman bitiyor?

TOKİ başvuruları hala gündemde yer almaktadır. Ev almayı düşünenler, TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ 2022 başvuru ne zaman bitiyor? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

TOKİ'ye başvuru yapacaklar dikkat! TOKİ başvuru ücretleri iade ediliyor mu 2022?

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi başvuru ücretleriyle ilgili son dakika araştırmaları devam ediyor. Peki TOKİ 250 bin konut başvuru ücretleri geri veriliyor mu? TOKİ başvuru ücretleri iadesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ Edirne projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Edirne 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Edirne 2022 başvurusu..

TOKİ Edirne sosyal konut projesine dair tüm detaylar açıklandı. Peki 2022 TOKİ Edirne projesi Edirne’nin hangi ilçelerinde inşa edilecek sorularının yanıtlarlarını sizler için derledik… İşte TOKİ Edirne 2022 başvuru şartları…

TOKİ 2022 başvuru detayları açıklandı! TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? TOKİ başvuruları başladı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ 2022 başvuru detayları neler oldu? TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? TOKİ 2022 başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 talep-başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri!

Dar gelirli aileler Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 150 bin konut projesi ile ilgili son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri...

TOKİ 2022 başvuruları başladı! Bu illerde son dakika 2+1 ve 3+1 ucuz konut fırsatı! E-devletten hemen başvurabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 4 farklı projesinde başvuru dönemi başladı. İşte TOKİ 2022 başvurularının başladığı o projeler...

KPSS 2022 başvuru tarihleri belli oldu!

ÖSYM 2021-2022 eğitim yılı kapsamında KPSS başvuru ve sınav tarihlerini açıkladı. KPSS 2022 sınavına girecek adaylar takvimin açıklanmasını beklerken sınav ücreti de merak konusu. Peki KPSS 2022 başvuru tarihi ne zman? 2022 KPSS sınav ücreti ne kadar?

2022 DGS başvuru ücreti ne kadar? Harç ödemeleri hangi banka üzerinden yapılacak?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) 2022 başvuru kılavuzu yayımlandı. Meslek Yüksekokulları ile açıköğretim ön lisans programlarından mezun olanların gireceği DGS 2022 sınav tarihi ve başvuru ücreti belli oldu. Sınav için başvurular, 13 - 23 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek.

İzmir Kemalpaşa TOKİ son başvuru tarihi 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kemalpaşa TOKİ projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler için başvurular 11 Nisan tarihinde başlıyor. Peki İzmir Kemalpaşa TOKİ son başvuru tarihi 2022 ne zaman?

Bekçi alımı 2022 başvuru tarihi belli oldu mu? Bekçi olma şartları nedir?

Bekçi olma hayali kuran tüm vatandaşlar 2022 yılı bekçilik alımlarının ne zaman yapılacağını merak ediyorlar. Bekçi alımı 2022 başvuru tarihi belli oldu mu? Bekçi olma şartları nedir? gibi soruların yanıtları ise yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte bekçilik alımlarına dair tüm merak edilenler...

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Edirne Süloğlu Toki son başvuru günü!

Edirne Süloğlu Belediyesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 2 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Edirne Süloğlu Toki son başvuru günü.

toki 2022 başvuru tarihleri Haberi

toki 2022 başvuru tarihleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru dönemini başlatıyor. 

TOKİ Kırıkkale Delice projesi kapsamında stokta yer alan 4 adet konut satışa çıkıyor.  Söz konusu konutlar kuralı olarak satılıyor. 

Kırıkkale Delice Konutları için başvurular 4 Temmuz tarihinde başlayacak ve 7 Temmuz tarihinde sona erecek.

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla alındığı Kırıkkale TOKİ'nin kura çekilişi 21 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

Başvuru bedelinin "0" TL olarak belirlendiği TOKİ Kırıkkale Delice projesinden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kırıkkale Delice kapsamında yer alan konutlar için en düşük satış bedeli 505 bin 675 TL, en yüksek satış bedeli 588 bin 60 TL olarak belirlendi. 

Vade süresinin 240 ay olarak belirlendiği Delice TOKİ Konutları'nda taksit bedelleri 1.896 liradan başlıyor, 2...