29 / 03 / 2024

toki adana akaryakıt istasyonu

toki adana akaryakıt istasyonu

TOKİ, İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu.

TOKİ, 3 ildeki bakım ve akaryakıt istasyon arsalarını satıyor!

TOKİ, İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu.

TOKİ Kayabaşı akaryakıt tesis alanına 37 milyon TL teklif!

TOKİ Başakşehir Kayabaşı bölgesindeki 902 ada, 6 parselde yer alan 4 bin 62,78 metrekarelik bakım ve akaryakıt tesis alanını satışa çıkardı. Arsaya 37 milyon TL teklif geldi.

TOKİ akaryakıt alımı işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek!

TOKİ akaryakıt alımı işi ihalesi bugün saat 11.00'de gerçekleşecek. İhale T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak.

TOKİ akaryakıt alımı işi ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ akaryakıt alımı işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek. İhale T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak.

TOKİ akaryakıt alımı işi yapım işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı akaryakıt alımı işi yapım işi ihalesi 19 Ağustos 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

Adana Seyhan'da icradan 3 milyon TL'ye akaryakıt istasyonu!

Adana Seyhan'da bulunan 366.00 metrekare yüzölçümüne sahip akaryakıt istasyonu Adana 10. İcra Dairesi tarafından 13 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Elmalı Gündoğan'da 100 bin TL'ye 1 yıllık kiralık akaryakıt istasyonu!

Elmalı Belediye Başkanlığı Gündoğan Mahallesi 'ndeki otogarda yer alan akaryakıt istasyonunu 17 Aralık 2014 tarihinde kiraya veriyor. 1 yıllık bedeli 100 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Manavgat'ta 3 milyon 11 bin 250 TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Antalya İli'nin Manavgat İlçesi'nde yer alan 2,862,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Manavgat 2. İcra Dairesi tarafından 22 Ocak 2015 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediliyor.

Tortum Gölü'nden akaryakıt üretilecek!

Tortum Gölü'n den akaryakıt üretilecek. Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi tarafından yapılan çalışma kapsamında, Tortum Gölü' nden toplanarak, laboratuvar ortamında çoğaltılan mikroalglerden biyodizel elde edilecek.

Pendik Yayalar'da 8 milyon 79 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyon alanı!

Pendik Belediyesi tarafından Yayalar bölgesinde yer alan Akaryakıt + LPG Satış, Servis ve Bakım İstasyonu Alanı 8 milyon 79 bin 570 TL bedelle ihale ediliyor...

Kırıkkale Balışeyh'de 1 milyon 179 bin TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kırıkkale Balışeyh ilçesi Işıklar Köyü hudutlarında bulunan 5 milyon metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Kırıkkale 1. İcra Dairesi tarafından 22 Kasım günü saat 11:00 ile 11:05 arası ihaleye sunuluyor.

Niğde Altunhisar'da 1.8 milyon TL'ye satılık akaryakıt satış istasyonu!

Niğde Altunhisar İlçesi Yakacık Köyü 3406 Parselde kayıtlı Petrol Binası, Sosyal Tesis ve Arsa vasıflı (Akaryakıt Satış İstasyonu) 1 milyon 800 bin TL bedelle 19 Kasım 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Ankara'da belediyeden 750 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Korkuteli Belediye Başkanlığı; Yeni Mahalle'de yer alan akaryakıt istasyonunu 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor. Söz konusu akaryakıt istasyonunun toplam bedeli 750 bin TL olarak belirlendi.

toki adana akaryakıt istasyonu Haberi

toki adana akaryakıt istasyonu

TOKİ'den arsa müzayedesi

- TOKİ, İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu

ANKARA (AA) - Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu.


TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaptığı yazılı açıklamada, alt ve orta gelir grubundaki vatandaşlara konut üretebilmek için atıl durumdaki kamu arazilerini değerlendirdiklerini, aynı zamanda sanayi, eğitim, sağlık, turizm ve kamu yatırımları için de arsa ürettiklerini belirtti.


İstanbul'un Başakşehir ilçesi Kayabaşı bölgesinde bakım ve akaryakıt tesis alanları niteliğindeki taşınmazları yüzde 25'i peşin, 6 ay vade ile açık arttırmaya sunduklarını aktaran Turan, "İstanbul'un kentsel gelişim bölgesi Kayabaşı'nda toplu konut alanlarının içinde Olimpiyat Stadı'nın kuzeyinde yapımına başlanan ülkemizin en büyük şehir...